Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a gyönyörű...

Miért van az, hogy a gyönyörű cigány nők csúnyán öregednek meg?

Figyelt kérdés
Genetika lehet? Hiába a pénz (esetleg) ott van az Ördögh Nóri is. Csodás nő volt, de egyre inkább kiütköznek rajta a cigány vonások és hamar öregszik.
2014. ápr. 16. 11:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%
Olyan jók az ilyen emberek, akik két ránézésből megállapítják az ember családfáját, felmenőit és már levágják a pontos származását. :D Szerintem a mai világba ritka, hogy valakinél csak egy vagy két népcsoport legyen felmenő, főleg itt Magyarországon, főleg egy Ördög Nóránál. Lehet van benne cigány vér, lehet van zsidó, de biztos nem fifty-fifty a kettő, csak jól esik ezzel dobálózni. Ide Magyarországra annyi nép betört, annyian átmentek, hogy szerintem olyan, hogy magyar nem is létezik. De "volt egy magyar felesége". Amúgy se néz ki az Ördög Nóra (gh nélkül), cigánynak, hasonlítsd már össze egy ilyen bagázzsal!( [link] Azért mert kicsit barnább a bőre, meg barna hajú-barna szemű, nem feltétlen cigány.
2016. máj. 23. 08:43
 22/30 anonim ***** válasza:
55%
Az meg a másik, hogy annyi fogalmad nincs, az emberek által definiált magyarságról, hogy azt hiszed, hogy ilyen szőke, fehér bőrű emberek a magyarok. Holott, a kutatások szerint, az ősmagyarokra, ami aligha létezik ma, a barna szem - haj és barnásabb (ink. közepesen barna), bőr jellemző.
2016. máj. 23. 09:02
 23/30 A kérdező kommentje:
Jahj teeee. Nézd már meg az orrát. Melyik fajnak van ilyen? A magyarnak barna bőrűen sem volt. H betű ide,vagy oda.....
2016. máj. 26. 14:06
 24/30 anonim ***** válasza:

Ez az orr dolog, a legrosszabb sztereotípia. Ráadásul baromság, százféle orr létezik, nincs olyan, hogy "zsidó orr". Mit nézzek az orrán? Teljesen normális orra van: [link]

Egyébként az írásod alapján, abból ítélve, te előbb vagy cigány. Ha van cigányos írás, akkor ez a "jhaj teee" a mintapéldája lenne ennek. Komolyan, már csak egy "dikk mán' more"-t kellett volna odabiggyesztened, és le se tagadhatnád magadról, hogy c*gány vagy. (nem mondom, hogy az vagy, mielőtt ezzel jönnél nekem :D)

2016. máj. 27. 10:25
 25/30 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet, hogy török például, egy csomó ideig volt török hódoltság alatt Magyarország. Betörtek, keveredtek mindenkivel, azóta is keverednek, százféleképpen, ezek a vérek, simán lehetséges, tehát. És még talán a nevéből is előbb nézném ki, de nem értek ehhez. Az biztos, hogy magyar is van benne, ilyen már nagyon ritka itt Magyarországon, hogy valaki csak egy népből való legyen. És ráadásul mondom, nem néz ki totál cigánynak. Nem értek én se teljesen ehhez a részéhez, hangsúlyozom, de a cigányoknál még lehet azért jellemzőbb, ez a nagyon tipikus kinézet, mert ők kevesebbet keveredhettek (?). Mondjuk ez egyáltalán nem biztos, de én eltudom képzelni, hogy ők vándorolgattak, és mindenhol így szegregálva a társadalomból, a saját kis életterükbe éltek, úgy szaporodtak, nem úgy, mint itt Magyarországon, a "jóléti" emberek, akik keveredtek a törökök, a habsburgok, meg mindenki megszállása idején, mindenkivel.
2016. máj. 27. 10:29
 26/30 A kérdező kommentje:
Ezt a "dick" izét sohasem hallottam. Felvilágosult a kedves hozzászóló :D ezt tényleg a romák mondják? Mit jelent????
2016. máj. 31. 20:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Jó poén :D Nem mondtam, hogy c*gány vagy, de kb. ennyiből is rád biggyeszthetnénk egy bélyeget, ha a te logikád követnénk. Ezt akartam érzékeltetni.
2016. máj. 31. 22:18
 28/30 anonim válasza:
52%
Cigány-e Fésűs Nelly? Kevesen vannak illetékesebbek nálam! Ünnepélyesen kijelentem és ezzel biztos csalódást okozok: nem cigány! Tudom, sokan vannak akik mindent nagyon jól tudnak róla, de nem volt cigány sem az apai,sem az anyai család ha ban! Gratulálok minden jó értesüléshez,én az édesanyja vagyok!
2016. aug. 15. 23:33
 29/30 anonim ***** válasza:

Ördög Nóra nem "totál cigány", de anyai oldalról tuti cigány.

Aki azt írta, hogy félig zsidó, annak halványlila dunsztja sincs a semiták antropológiai jellemzőiről...

2017. ápr. 6. 09:23
 30/30 anonim válasza:
Sok náci kutya magyar csicskák! - ezt tudom mondani. Elég gáz ezzel foglalkozni.
2022. nov. 17. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!