Miért van az, hogy a 2 húgom gyönyörű, én meg ocsmány vagyok?
Az egyik 18, a másik 14, én 21 vagyok... A 18 éves az valami hihetetlen bomba! Hosszú lábak, szép derék, nagy cici, és egy csöpp hája sincs. NEM KONDIZIK! Ha jól tudom, kézizik, de ennyi. Az arca nem olyan szép, mint a teste, de az sem csúnya. Meg a pasik 80%-a sztem úgyis a testet részesíti előnyben, főleg az ilyen ciciket. Fenekéről már ne is beszéljünk. Nagyon belerúgnék. :D
14 éves húgomnak gyönyörű, aranyos kis arca van. Persze most kicsit ragyás, de a kamaszkorral jár, majd kinövi. Az alakja is kezd nőiesedni, szerintem borzasztó arányos, még a másik húgomnál is bombább csaj lesz. Rá is picit féltékeny vagyok, de tőle nem sajnálok semmit, mert nagyon közel állunk egymáshoz, szeretem. :)
A másik tesómat is, csak őt nem annyira. :D Közelebb állunk egymáshoz korban, és gyerekkorunkban sokat veszekedtünk. Ő mindig ellógott, ha segíteni kellett otthon, én csináltam mindent. Ellopta a ruháimat, folyton hazudozott róla, nem volt jó. Aztán még mielőtt gimibe kerültem, ő elköltözött az apjához, és sz*rt ránk, többiekre, nem tartottuk egyáltalán a kapcsolatot, pedig én úgy érzem, mindent megtettem. Most, hogy "felnőtt", illetve kezd felnőni, rájött a 10 perc, hogy vegyük fel a kapcsolatot. Örülök neki valahol, meg is hívtam hozzánk (párommal összeköltöztünk, aki 26 éves). De már előre rettegek, hogy a párom arra fog gondolni, hogy tesómnak milyen jó teste van. Tudom, hogy nem vagyok normális. :D Elvileg imád, meg "úgy szeret, ahogy vagyok" (blabla), de tény, hogy felszedtem pár kilót, mióta együtt lakunk, és egyáltalán nem vagyok elégedett magammal...
Tudom, hogy hülyének néztek, de akkor is felmérgel, hogy ő összevissza zabálhat mindent, és akkor is gyönyörűséges, formás, csontos vállú dög marad, én meg ugyanazért az eredményért megszakadok. Ja, és még akkor se lesz ugyanaz az eredmény. :D
Nem akarok irigy lenni a saját tesóimra, és a barátomat se akarom fárasztani azzal, hogy ettől tartok, mit tanácsoltok? Azon kívül, hogy ássam el magam... :D
Hát, ha különböző apukátok van, akkor azért :)
És szerintem nyugodtan beszélhetsz a barátodnak erről, legalább majd lesz olyan tapintatos, hogy abszolút figyelmen kívül hagyja a húgod külsejét. Ha nem szólsz, és látszólag a semmi miatt duzzogsz majd, ha akár csak nevetni mer egy viccen, amit a leányzó mesél, annak csúnya vége lehet.
Egyébként viszont legyél magabiztos. Nem hiába választott téged a barátod, nem pedig egy "bombanőt"; nyilván te sem nézel ki rosszul, ezen kívül pedig olyan értékeid vannak, ami nélkül nem is működhetne a kapcsolatotok. Magyarán remekül összeilletek, és bár lehetnek kikacsintgatások, akár csak gondolat szintjén is, de ebben a pillanatban nálad jobb társat nem kívánhatna magának.
A másik tesót is egész biztos, hogy nyom valami aerob mozgásformát rendszeresen, ahogy a kézis is. A fogyás kulcsa összesen ennyi: konokul aerobozni órákat néhányszor hetente, és normális, komplex, rostdús étrend jól betartott kalóriahatárokkal. ÉS, tehát mindkettő.
Az aerob mozgást arról ismered fel, hogy még a lihegéstől épp normálisan el tudnál beszélgetni valakivel, de mégis lendületes igénybevétel van elég rendesen. Tehát pár mondatnak nem akadály a gyorsabb légzés, de ha gyorsabb lenne, már hamar párszavanként kis szünet lenne...
Ennél ami erősebb mozgás, az kardió, aminek hátránya, hogy az izmok tömegét is csökkenti, ami ugyan mérlegen rövid távon jól mutat, de az izmok nagy kalóriaégetők, tehát jobb barátként gondolni rájuk. Ráadásul a női izmok ha jól fejlettek, egyértelműen jó alakot adnak ki.
Ezen a ponton persze majdnem egyet kell értenem veled: nem megszakadós ugyan (pont ez az: ne legyen kardió, és nem kell nagy erőket mozgósítani, hacsak nem épp izomtömegnövelsz - az izomzat a barátunk alkati kérdésekben), de tényleg ott kell lenni, nincs kihagyás, fix időpontban kötelező, mint egy munkahely, mert van egy cél, és oda kell eljutni. És kell a kitartás, mert havi egy-két kilónál többet már nemigen egészséges leadni, a nagyon hirtelen fogyásokhoz meg egyrészt orvosi felügyelet igencsak szükséges lenne, másrészt ugye a bőr nem úgy gondolja, hogy neki pikkpakk vissza kéne nyerni a kettővel ezelőtti méretet...
Mindenesetre ne gondold, hogy a vékonynak sokkal könnyebb lenne innen, ahol te most vagy, oda jutni, ahol ő most van (értve ezt az izmok arányára is, nem csak zsírszázalékra). Neki azért könnyű, mert most jól üzemel a teste, jó egyensúlyi állapotban van az egészséges BMI tartományon belül. Elképzelhető, hogy van öröklött hajlamban különbség nem is kicsi, de többnyire egyéb hajlamosító tényezők kisebb serege is eltérő szokott lenni, és a sok apróság összeadódik. Biztos vagyok abban is, hogy azért zabálhat akármiből akármennyit, mert átlagosan nem sok kalóriát visz be a napi aktivitásához, és többé-kevésbé teljes az étrendje, nem áll be részleges vagy időszakos tápanyaghiány miatt tartalékolásra, meg sorolhatnánk reggelig tulajdonképpen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!