Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miben nyilvánul meg hogy a...

Miben nyilvánul meg hogy a pestiek bunkók?

Figyelt kérdés

csak szórakozásból olvasgattam az ilyen kérdéseket, és sokan voltak akik szerint a pestiek bunkók, de azt már senki sem indokolta meg miért bunkóbbak, mint akik nem pestiek? Szerintem ez ember függő, nem lakhely.

Tehát én indoklást szeretnék, hogy aki azt gondolja, hogy miért. És írjon példákat is.

2015. márc. 30. 13:41
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
oké értem köszi
2015. ápr. 18. 20:16
 22/56 A kérdező kommentje:
akkor ezért tér el ennyire a nézeteink, te falun nőttél fel
2015. ápr. 18. 20:16
 23/56 anonim ***** válasza:
Én megyeszékhelyen nőttem fel és tökéletesen egyetértek a hölggyel.
2015. ápr. 18. 20:19
 24/56 A kérdező kommentje:
és neked milyen tapasztalaid vannak?
2015. ápr. 18. 20:22
 25/56 anonim ***** válasza:
9-12-13-14-et én írtam.
2015. ápr. 18. 20:26
 26/56 A kérdező kommentje:
oké akkor hagy kérdezzem meg h ha esetleg odaköltözne hozzátok egy pesti és próbálna beilleszkedni, megbélyegeznétek? mert ez sztem gyerekes viselkedés és általánosítás. Csak kivéncsi vagyok mit tennétek
2015. ápr. 18. 20:46
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem tennék, amíg az illető tud kultúráltan viselkedni és a pesti egóját Budapesten hagyja. Egyébként vannak pesti barátaim, rendes emberek, habár néha náluk is van egy-két bezzeg Pest megjegyzés.
2015. ápr. 18. 21:02
 28/56 A kérdező kommentje:

értem én, hát én nem nagyon szoktam ilyeneket figyelni h ki hol született és ez alapján általánositani.

Az én észrevételem csak annyi h ebben a kisvárosban ahol most lakom jobban meg vagyok bélyegezve a múltam miatt, mint Pesten akkor. Érted?

2015. ápr. 18. 21:08
 29/56 anonim ***** válasza:
56%
Egy kisebb városban mindenki ismer mindenkit. És igen, ha vállalhatatlan a múltad, akkor valóban meg leszel bélyegezve. Én sem szeretnék egy bűnözőt, prostit, vagy drogost szomszédomnak.
2015. ápr. 18. 21:15
 30/56 A kérdező kommentje:

nem vagyok bűnőző, se prosti, de drogos. És nem vagyok börtönbe való se, ne ilyenekre gondoljatok. Mindössze csak egy problémás gyerek voltam az iskolában. Nem ismer mindenki mindenkit, de volt h középiskolába mentem a kis városban és onnan az általánosból volt ott egy osztálytársam, na ott akkor aztán miatta kitört a balhé mert hát olyanokat mondott, na mindegy a lényeg ott van. Na meg a másik suliból általánosból ottani volt osztálytársam a középsuliban évfolyamtársam lett majd átjött az osztályomba. Na ez azért nem semmi volt. Nem is birtam ott egy hónapnál tovább. Majd később visszamentem oda okj-ra, de szerencsére akkor már nem volt gáz, de ott voltak a régi osztálytársaim a másik szakmán, hát nem is foglalkoztam velük. Meg ők eggyel felettünk voltak, mert akkor nekem amiatt kimaradt egy év, ez megint egy másik történet.

Na meg mostanában volt osztálytársammal utazom egy buszon reggelente, mikor először láttam akkor messze volt, nem akartam odakiabálni meg odamászkálni, meg hamarabb is száll le mint én, és akkor aznap ráírtam facebookon h láttam meg ilyesmi, és érdeklődtem mi van vele. Szóba se állt velem, addig írtam mig vissza nem írt. Hát nem kért belőlem mert olyan voltam a suliban amilyen 10 évvel ezelőtt. Ezért nem akart velem beszélni. De favcen ismerősöm volt, de utána le is tiltott, na akkor elhatároztam h nem fogok neki köszönni a buszon. Szerintem ez szánalmas

2015. ápr. 18. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!