Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni ha idegesít a...

Mit lehet tenni ha idegesít a szomszéd kutyájának folyamatos ugatása egész nap?

Figyelt kérdés

Van egy öreg néni, akinek van egy keverék, közepes méretű kutyája. Állandóan ugat és a szobám mellett a kerítésnél áll és mindent ugat, valamint a kiskert vonala is itt van és mikor bezárják oda, akkor is ugat állandóan.

Nagyon idegesít, főleg mikor nem dolgozom és pihennék is napközben. Egyszerűen képtelenség tőle pihenni, mert ha bezárják, akkor órákig, folyamatosan ugat, ugrál, ki akarna szökni. Nincs bajom a kutyákkal, de ez tényleg sok.

Nem is értem minek egy ilyen öregasszonynak kutya, mikor a házból se bír már kijönni. Tiszta széklet az udvar, nyáron messziről bűzlik és a kutyának is mások visznek enni, mert nem bírja gondját viselni.

Én értem, hogy rossz nekik a magány ennyi idősen, de a kutya szerintem már nem való olyannak, aki saját magát is alig bírja felemelni,mert nem bír felkelni. Betörés vagy ilyesmi itt nem jellemző, fel van kamerázva nálam is a ház, látom az ő oldalát is, felesleges a kutya emiatt. Elvileg azért kell neki, mert félnek, hogy betörnek, pedig mióta itt lakok 13 éve még csak gyanús eset se történt, nem még betörés. A kutya pedig még csak 5 éves és amúgy is szélsőséges, egyszer barátságos, máskor széttépne akit csak lehet. Semmire nem hallgat, csak ugat.

Ez megfelel egyébként csendháborításnak? Vagy azt gondolják falun bármit lehet, mert régen az se volt baj ha a szomszéd lova vagy disznója a másik kertjébe szart?

ma 09:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Legalább 7 ugatna kánonban

Hasznos

ma 17:27
 32/36 anonim ***** válasza:
Hasznosabb,mint mikor az emberek ugatnak minden szarért.
ma 17:54
 33/36 anonim ***** válasza:
Sajnos csak olyan, amit az állatvédők nem csípnek.
ma 18:05
 34/36 anonim ***** válasza:
54%
Én csak azt nem értem, hogy az ilyeneke gazdáit miért nem zavarja. Én biztos éjjelente addig hergelném őket, amíg a gazdájuk nem únja meg.
ma 18:06
 35/36 anonim ***** válasza:
Nyilvan ugatnak ha egy falka ugat a telkeden
ma 18:51
 36/36 anonim ***** válasza:
Mert ahogy nem zavar az se hogy a szomszed utcaban 40 kutya ugat,a sajátomat se hallom meg,mert megszoktam.Ennyi.A kutyaimat meg addig hergelned,amíg ki nem megyek.Aztán meglátjuk,hogy állna a szád.
ma 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!