Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szeretnek tanacsot kerni. Mit...

Szeretnek tanacsot kerni. Mit lehet tenni egy rosszindulatu szomszed ellen? Folyamatosan impulzal minket, megvettuk a házunkat, felujitast igenyelt..atjott, bejott a hazba es szolt, hogy hagyjuk abba o nem tud pihenni. Majd feljelentett a jegyzonel.

Figyelt kérdés
júl. 23. 23:25
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Mert lett két kis ablakunk, hogy oda kerult a furdoszoba..utana a fánk kint zavarja..probaltunk mindent de egyszeruen provokal...az utolso csepp, hogy a gyerekemet a szajara vette. Probaltam nem tudomast venni rola, de ez mar nekem sok.

Mit lehet tenni egy ilyen provokalo idos hölgy ellen? Valakinek esetleg valami megoldas? El vagyok keseredve.

júl. 23. 23:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

vegyél egy szép nagy kutyust, aki majd kint tartja a kerítésen kívül.

Ha mégis bemegy, utána már csak darabokban jönne ki.

A többit meg engedd el a füled mellett, nézd levegőnek. Az idegesíti ezeket.

júl. 23. 23:53
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Anyámnál a "szeretet" hatott csak

Pl nála is ellatápolta a havat a ház elott ha már arra folytatódott a járda.

Vitt át vmit a fáról ami termett.

Adott a pipacsmagokból.

Beszélgettek.

Öreg rugalmatlan embrek akik szintén igy kezdték hogy atlog a fa 1 centivel bentebb log a tető bontsák vissza mindenért rohangált jelentgetni

júl. 24. 00:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Szóval anya szomszédjánál anya így oldotta meg.
júl. 24. 00:01
 5/14 anonim ***** válasza:
zaklató szomszéd , jelentsd fel nehogy várj ,idegeidre fog menni
júl. 24. 00:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötlet amit mond a kettes, sok esetben működik. Viszont van aki nem csak bogaras és életunt vén fószer, hanem gonosz is.

Nekünk pont ilyen jutott. Lakásban az alattunk lakó. Aztán gondoltam segítek neki meg ilyenek, lomtalanításkor levittem a nehéz dolgait, stb. Aztán ugyanilyen volt továbbra is, majd a testvére is nekem állt, hogy miközben TV-m se volt én hajnali 3-kor hangosan hallgattam. Ott összevesztünk és mondtam nekik ezeket, hogy próbáltam normális lenni, segítettem az öccsének is, erre letagadta, hogy ő megkért segítsek le hordani a cuccokat de én elszaladtam (holott magamtól ajánlottam fel). Szóval meg lehet próbálni kedvesnek lenni, kárt nem teszel vele, aztán legalább kiderül hogy csak egy bogaras hülye vagy egy gonosz szemétláda

júl. 24. 02:13
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

A házat fel kell újítani, az életvitelünkhöz kell igazítani. (Kijelentő mondat!)

A felújítás tervezett időpontja: x- tól/től y-ig. (Kijelentő mondat!)

A szükséges mértékűnél és időtartamnál nem fogunk jobban, ill. többet kellemetlenkedni! (Kijelentő mondat!)

Tekintettel arra, hogy semmivel nem tetszik hozzájárulni ahhoz, hogy a felújítást a lehető legrövidebb idő alatt valósítsuk meg, nincs beleszólása abba, hogy ez mettől meddig fog megtörténni. (Kijelentő mondat!)

Van még kérdés? (Kérdőmondat.)

Nincs - és nem is lehet! (Kijelentő mondat!)

Köszönjük a látogatást!

Annyival viszont mindenkinek tartoztok - látatlanul - a környezetetekben, hogy nem éltek vissza a helyzettel, - tényleg törekedni kellene arra, hogy ne 35 éven keresztül csörömpöljetek vagy annyi ideig, amennyi idő alatt az Eiffel-tornyot is fel lehetne építeni vályogból!

-Minden szemétség visszaadható idővel így vagy úgy!

Az egyik legfontosabb talán az lenne, hogy legyen egy valamire való kerítésetek - kapuval, - mert alapos okom van feltételezni, hogy még ez sincs, ha csak úgy be tud bárki sétálni hozzátok!

Ha van kerítés - kapuval, - akkor meg sokkal egyszerűbb a képlet, mint ahogyan tűnik a leírásodból, ugyanis senkit nem vagy köteles beengedni - intézkedő rendőr, tűzoltó kivételével, - senkinek nem vagy köteles a nap 24 órájában a rendelkezésére állni, senkinek nem vagy köteles vendéglátást szervezni csak azért, mert elmentek nála otthonról.

Az emberek többségének van otthona és ha van, akkor vergődjenek otthon, amikor behülyülnek! Ennyi!

júl. 24. 06:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelettel jegyzem meg, hogy az impulzál és az inzultál nem ugyanazt jelenti!
júl. 24. 06:08
 9/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszotokat!

Van kerítésünk úgy sétált be ide mikor a párom a hazunkon dolgozott. Az a probléma, hogy megprobáltunk kedvesek lenni de utána újra kezdődött és akkor közőlte, hogy rá fog a kéményünk borúlni..ez sajnos egy szőrnyen gonosz nő.

júl. 24. 06:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy köteles ilyen férgek rendelkezésére állni!

Olajozzátok meg a zárat a kapun és használjátok!

Ha át/besikoltozik valamit - a kerítésen keresztül, - azt meg létráról kell letojni, - udvariasan visszaköszöntök és mosolyogva sorsára hagyjátok.

Van még egy olyan megközelítés is, amikor egy az egyben hülyeként kezelitek - és belefárad!

Pl. "A sövényetek nagyon sűrű!

Igen, tegnap festettük le!"

-Kapa!

júl. 24. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!