Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szeretnek tanacsot kerni. Mit...

Szeretnek tanacsot kerni. Mit lehet tenni egy rosszindulatu szomszed ellen? Folyamatosan impulzal minket, megvettuk a házunkat, felujitast igenyelt..atjott, bejott a hazba es szolt, hogy hagyjuk abba o nem tud pihenni. Majd feljelentett a jegyzonel.

Figyelt kérdés
júl. 23. 23:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

...Vagy egy állandóan visszatérő, univerzális választ adtok mindenre!...

Pl. (Meg)lehet!

-Kapa

júl. 24. 06:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos dolog a kedvesség, de én nem smúzolnék egy rosszindulatú, unatkozó xarkeverőnek. Rakjatok ki kamerát, legalább lesz bizonyítékotok, hogy irracionális dolgokat mond. Ami racionális, pl átnyúló ág levágása, azt csináljátok meg és annyi.
júl. 25. 07:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Most az az uj, hogy nalunk 3 hete csak sír a gyerek meg kirakom a 42 fokba a teraszra..ez mar egyre rosszabb es valotlan dolgokat allit. Egyszeruen mar nem tudom mit kene csinalni. De nem tudom elhinni, hogy neki ez miert jo..meg mint ha tevkepzetei lennenek.
júl. 25. 08:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha semmi nem használ akkor jelentsd fel zaklatásért. Nekünk az hatott, azután egy évig kussolt majd megint újrakezdte de akkor már nem foglalkoztam vele mert költöztünk is el két hónapon belül.

A legegyszerűbb ha nem állsz szóba vele, ha keres akkor nem mész ki, ha találkozol vele nem köszönsz, ha mond valamit nem reagálsz és nem szólsz hozzá

júl. 25. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!