Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Beneteket zavar, ha az albérle...

Beneteket zavar, ha az albérletben/kollégiumban a blokktársatok folyamatosan becsukja az ajtaját? Engemet nagyon zavar, mert egész nap sírí csönd van az albérletben. Tehát mind a két lakótársam egy szobanövény.

Figyelt kérdés

Emellett akivel egy szobában élek, az nem takarít maga után. Kötöszködik velem, bunkó velem és manipulál a hazugságaival. Nagyon ritkán jön az albérletbe, mert a szaktársánál él.

A blokktársunk pedig elvan a saját életével.

Mit tehetek, hogy nyugottabban tudjam élni az életemet az albérletben?

tegnap 22:33
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
100%

Mindenkinek joga van a magánélethez, ha a lakótársaid bezárkóznak, akkor szívesebben vannak egyedül.

Ellenben a szobatársad, aki így viselkedik veled, az elég kellemetlen lehet, magam is voltam hasonló helyzetben. Ilyenkor okos döntés lenne felkérni a többi lakótársadat, ha ők is tudják hogyan viselkedik ez az egy személy, hogy közösen írjatok a bérbeadónak, hogy tegye ki, ha úgysem lakik ott veletek igazából rendesen. Persze mielőtt bármi drasztikusat tennél, mindenképp beszélj vele, hátha meg lehet oldni békésen a dolgokat.

tegnap 22:37
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tehetek, hogy nyugottabban tudjam élni az életemet az albérletben?"

Valahol irónikus ezt kérdezni, miközben azzal is gondod van, aki pont ezt csinálja...

tegnap 22:50
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Eldönthetnéd mit akarsz,nyugiban szeretnél lenni,de amikor a többiek is nyugiban ellennének magukban akkor az zavar,a kötekedőt meg "nagyon ritkán" látod-akkor most mi lenne a jó,mégis inkább társasági életet élnél?
tegnap 23:04
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Eléggé magam alatt vagyok, mert egy db barátom sincs a közelben. Hiányzik a bulizós élet. És emiatt sebezhető is lettem.
tegnap 23:36
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
A bunkózás meg a retek zavarna, de a csendes lakótárs egy percig sem.
tegnap 23:38
 6/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért érdemeltem ezt ki.
tegnap 23:40
 7/26 anonim ***** válasza:
39%
Engem is zavarnak a lakótársaim. Nekem inkább csak a párom hiányzik otthonról, ezeket simán elcserélném vele. Olyan a lakótársam, míg beszélek vele szembe nyomja az ajtót velem. A másik idegeneket hoz fel hozzánk. Most vizsgaidőszakra a lakásunk kezd olyan lenni mint egy hajléktalanszálló. Amíg egy nap fel nem veszek s ki nem pakolom az embereket innen.
tegnap 23:56
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

En is alberletben vagyok egyetemista. En attol lennek rosszul, ha nyitott ajtoval kene bamulnom teged. Mindenkinek a sajat szobaja a sajat elete... meg szobaban mas emberrel egyutt birni sem tudnek.

Mi spec. ketten vagyunk, a masik szobaban egy azsiiai egyetemista. Mondjuk az tenyleg szar, hogy par naponta sem dumalunk, legalabb kint a konyhaban, o zarkozottabb a korabbi lakoknal. Illetve inkabb kockabb, mert 0-24 csak a laptopjat nyomja.

ma 01:35
 9/26 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem csak én vagyok az egyedüli eset. Viszont azt nem értem, hogy miért akarok ennyire rátapadni a fiúkra. Amikor elbeszélgetek velük, és egymásra mosolygunk, akkor mindig elpirul az arcom.
ma 02:19
 10/26 A kérdező kommentje:
És általában úgy szoktunk egymással összemarakodni, hogy hisztizek neki, mint egy csaj.
ma 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!