Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Beneteket zavar, ha az albérle...

Beneteket zavar, ha az albérletben/kollégiumban a blokktársatok folyamatosan becsukja az ajtaját? Engemet nagyon zavar, mert egész nap sírí csönd van az albérletben. Tehát mind a két lakótársam egy szobanövény.

Figyelt kérdés

Emellett akivel egy szobában élek, az nem takarít maga után. Kötöszködik velem, bunkó velem és manipulál a hazugságaival. Nagyon ritkán jön az albérletbe, mert a szaktársánál él.

A blokktársunk pedig elvan a saját életével.

Mit tehetek, hogy nyugottabban tudjam élni az életemet az albérletben?

tegnapelőtt 22:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
64%
Én is albérletben élek már minimum 10 éve. Sok lakótársam volt, a leírtak alapján a legrosszabb fajta vagy. Egyszer azért dobtak ki az alberletemből mert kitekertem az ujját amikor az ajtómon kopogtatott, mert unatkozik. Utólag bánom, hogy nem törtem el.
tegnap 02:50
 12/26 anonim ***** válasza:
38%

9+10: latens homo osztonok.

Nincs ezzel semmi baj. :) Ki kell elni... 😆😆 Csak nem biztos, hogy a lakotarsaod kaphatok ra. XD Nalunk volt ket hetero faszi is, akik jatszottak a nagy machot, aztan amikor a csaj lakotarsam lepattintotta oket, nekem csaptak a szelet. Egyik el is szolta magat reszegen, hogy kamaszkent bekapta az egyik haverjaet. 😂🥲

tegnap 02:57
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Na jol eltertunk a tematol...meg amugy mi ez a kategoria?? Te normalis vagy amugy, kerdezo?? Kicsit zizinek tunsz. 😂
tegnap 02:58
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
*12 Itt a "heterot" idezojelbe akartam tenni.
tegnap 03:03
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

"És általában úgy szoktunk egymással összemarakodni, hogy hisztizek neki, mint egy csaj."

Van egy tippem miért nem akar veled egy percet sem tölteni :D

tegnap 07:59
 16/26 anonim ***** válasza:
85%

Jajj na jó hagyjuk. Kamu.

Jössz itt a buzulással

tegnap 08:16
 17/26 anonim ***** válasza:
76%

Még mindig jobban jártál, mint én anno. Sikerült olyan albérletbe költöznöm, ahol a 2 lakotars egyfolytában bulizott és hordták fel a haverokat is. Mondjuk én fél év után elköltöztem onnan mert tanulni is el kellett mennem máshova.

Talán próbálj meg velük picit beszélgetni, kérdezd meg nincs-e kedvük együtt megnézni egy filmet, vagy hasonlók. Vizsgaidőszakon kívül is teljesen bezárkóznak?

tegnap 08:24
 18/26 anonim ***** válasza:
87%

Minden kötözködés nélkül mondom, hogy a másikat szobanövénynek nevezni sem épp túl kedves dolog. Ők valószínűleg zárkózottak, vagy csak nincs annyi társaságra igényük, de ezért még nem kéne ilyeneket mondani róluk.

Azt meg megértem, hogy becsukják az ajtót. Nekem is kellemetlen lenne, ha a többiek jönnek-mennek a lakásban, és rám látnak állandóan, vagy ugyanez fordítva. Kell ennyi személyes tér.

tegnap 09:53
 19/26 anonim ***** válasza:
62%
Én nem laknék veled. Ismertem egy ugyanilyen attitűdű embert, mint amilyen te is vagy kedves Kérdező. Az illető ugyanúgy erőszakosan tapadt mindenkire, akivel többet beszélt egy sima köszönésnél és nem tartotta tiszteletben mások határait, sokszor zaklatóan lépett fel. Magáról persze sok mindent is elmondott és picsogott, ha nem az volt vagy nem vele foglalkoztak. Annyi a szerencsém, hogy nem laktam vele soha és nem is irigylem azt, aki a lakó/lakóegységtársa. A blokktársaidnak részvétemet add át. Ezzel a hozzáállással nem fogod megkedveltetni magad velük, változtass magadon, keress fel egy pszichológust vagy beszélgess a Chat GPT-vel. Nem értem, miért nem nyugodt akkor az életed, ha a blokktársaid csendben vannak?
tegnap 16:12
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak homarkodasra vagyik a kicsike. XD Es kozben masokat hibaztat, mert nem az elvarasai szerint viselkednek. Figyu kerdezo! Keress erre valakit meleg tarskereson, ne a lakotarsaidat zaklasd. 😅
tegnap 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!