Beneteket zavar, ha az albérletben/kollégiumban a blokktársatok folyamatosan becsukja az ajtaját? Engemet nagyon zavar, mert egész nap sírí csönd van az albérletben. Tehát mind a két lakótársam egy szobanövény.
Emellett akivel egy szobában élek, az nem takarít maga után. Kötöszködik velem, bunkó velem és manipulál a hazugságaival. Nagyon ritkán jön az albérletbe, mert a szaktársánál él.
A blokktársunk pedig elvan a saját életével.
Mit tehetek, hogy nyugottabban tudjam élni az életemet az albérletben?
9+10: latens homo osztonok.
Nincs ezzel semmi baj. :) Ki kell elni... 😆😆 Csak nem biztos, hogy a lakotarsaod kaphatok ra. XD Nalunk volt ket hetero faszi is, akik jatszottak a nagy machot, aztan amikor a csaj lakotarsam lepattintotta oket, nekem csaptak a szelet. Egyik el is szolta magat reszegen, hogy kamaszkent bekapta az egyik haverjaet. 😂🥲
"És általában úgy szoktunk egymással összemarakodni, hogy hisztizek neki, mint egy csaj."
Van egy tippem miért nem akar veled egy percet sem tölteni :D
Jajj na jó hagyjuk. Kamu.
Jössz itt a buzulással
Még mindig jobban jártál, mint én anno. Sikerült olyan albérletbe költöznöm, ahol a 2 lakotars egyfolytában bulizott és hordták fel a haverokat is. Mondjuk én fél év után elköltöztem onnan mert tanulni is el kellett mennem máshova.
Talán próbálj meg velük picit beszélgetni, kérdezd meg nincs-e kedvük együtt megnézni egy filmet, vagy hasonlók. Vizsgaidőszakon kívül is teljesen bezárkóznak?
Minden kötözködés nélkül mondom, hogy a másikat szobanövénynek nevezni sem épp túl kedves dolog. Ők valószínűleg zárkózottak, vagy csak nincs annyi társaságra igényük, de ezért még nem kéne ilyeneket mondani róluk.
Azt meg megértem, hogy becsukják az ajtót. Nekem is kellemetlen lenne, ha a többiek jönnek-mennek a lakásban, és rám látnak állandóan, vagy ugyanez fordítva. Kell ennyi személyes tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!