Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Folyamatosan ugato kutyaval...

Folyamatosan ugato kutyaval mit lehet tenni egy tarsashazban?

Figyelt kérdés
Ez tarthatatlan, hogy amint belep valaki a lepcsohazba a kutya torka szakadtabol elkezd ugatni, raadasul meg a szemkozti csaladi haz kutyajanak is ugat...semmi gond nincs vele, ha neha megvakkan egy kutya, de az, hogy egy orabol 40 percet az ugatasat hallgatom nekem sok...Nekem kutyam lenne en nem varnam el, hogy a tobbi 10+ lakas ezt hallgassa. Delutan munkabol hazaerek es lepihenni nem tudok, mert allandoan a kutya ugatasara kelek pedig egy jo hangszigetelo kepessegu bejarati ajtot rakattam be, hogy ne hallatszodjon be a lepcsohaz. Veletek volt hasonlo szitu? Mit lehet tenni? Ne haragudjatok, de barmennyire szeretem a kutyakat ezt nem vagyok hajlando elviselni a lakasomban. Az osszes penzem benne all az ingatlanban es pihenni szeretnek hazajarni nem pedig ezt hallgatni.

okt. 19. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

Ez nem az állat hibája, csak a dolgát végzi, az is lehet, hogy valami baja van. Ha egyedül van hagyva, remélhetőleg tudja, hogy elvégezheti a dolgát a lakásba addig nyugodtan és a gazdi majd feltakarítja, illetve van otthagyta étel és víz. Meg reggel és este jó, 1-1,5 órás séta minimum.

A gazdának többet kellene vele foglalkozni, hogy ne legyen ennyire szorongó, amikor nincs otthon senki vele. Rádiót vagy tévét halkan bekapcsolva kellene neki hagyni.

Nem való mindenkinek ez a felelősség egy másik lény iránt....

okt. 19. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Jegyzőnél tegyél feljelentést csendháborítás miatt.
okt. 19. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
10%
1 amúgy nem értem miért van leszavazva. Tényleg nem a kutya a hibás, ha ugat. Egy kutya ugat. Eg a dolga. A gazda a felelős érte, hogy ne zavarja az embereket. Ez így van. Hülye, aki mást mond.
okt. 19. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem te vagy a tulajdonosa, akkor semmit nem tudsz tenni a kutyával. A gazdájával kell
okt. 20. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Elmehetsz bohóckodni a jegyzővel, tudod mi lesz? Semmi. ESETLEG kimennek, akkor a gazda széttárja a kezét, "kicsit néha ugat" - és ennyi lesz.

Nláunk sokkal többért sem történt semmi, pedig egy társasháznyi ember tette a bejelentést, aztán? :D Kijöttek, körülnéztek, minden oké.

Ja, hogy a tetves kutya napnyugtától napketéig mint az őrült ugat és aludni nem lehet tőle - az meg kit érdekel, ugye.

okt. 22. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
És egy kutyának nem az a dolga, hogy ugasson, bocs. Meg kellene nevelni.
okt. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!