Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Új lakók költöztek az alsó...

Új lakók költöztek az alsó szomszédba, áprilisig kéne itt kibírnom az albérletben, valahogy kihúzzam itt, vagy megéri bukni a kauciót?

Figyelt kérdés

Nem érdekel ha törlik a kérdésemet, mert ez lenne most a legkisebb gondom, és csak a tapasztalataimat írom le, szerintem mindenki tudja miről van szó…

Az albérlet, értsétek szó szerint élhetetlen. Minden nap, hétvégén is - folyamatos ordibálás, dörömbölés, a zene egész nap ordít, egészen este 9-ig.

A héten már reggel 5!! óta elkezdték maxon üvöltetni a zenét, közben ordibálnak kint a folyosón, amit úgy is hallani, hogy 1 szinttel lejjebb vannak.

Lementem, próbáltam beszélni velük, gyakorlatilag a nézésükből látszott, hogy a világukat nem tudták, 1x hívtam rendőrt, másnap arra értem haza, hogy tejföllel van megdobálva a bejárati ajtó.

Egyszerűen nem bírom, már aludni sem tudok normálisan, a rendőrséges megoldás nem segített, elegem van, legszívesebben olyan dolgot csinálnék, amit érhető módon nem írhatok le.

Mit tegyek?

Ha lépek, akkor bukom a kauciót, és hirtelen csak haza tudnék költözni, a munkahelyemre így utazni kéne 1,5 órát / út.

jan. 7. 17:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nemrég költöztem hasonlóan hangos szomszéd miatt (a rendőrség is be lett vonva, de megoldást az se jelent igazából, legfeljebb néhány napig "csend" van, aztán kezdődik újra), de az új helyen az egyik lakásban lakók rosszabbak az előzőnél.

Szóval az a gond, hogy ilyenre helyben sincs semmi tényleges megoldás, a költözés eredménye pedig lehet még rosszabb.

Sajnos az öntelt bunkókat nem lehet a társasházakból kitiltani, fellépni se lehet ellenük. Törvényesen legalábbis biztos nem, de aki kulturált és csendet szeretne, az úgyse fog "egyéb" módszerekhez folyamodni, szóval a tirpákok élik az életüket, a kulturált ember pedig vagy elviseli őket vagy kifizeti a költözés árát, bízva benne, hogy majd a következő lakás jobb lesz. De ha esetleg az jobb is lenne, simán lehetséges, hogy néhány hónap múlva új lakók költöznek a szomszédos lakásba, és kezdődik az egész újra.

jan. 16. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!