Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Új lakók költöztek az alsó...

Új lakók költöztek az alsó szomszédba, áprilisig kéne itt kibírnom az albérletben, valahogy kihúzzam itt, vagy megéri bukni a kauciót?

Figyelt kérdés

Nem érdekel ha törlik a kérdésemet, mert ez lenne most a legkisebb gondom, és csak a tapasztalataimat írom le, szerintem mindenki tudja miről van szó…

Az albérlet, értsétek szó szerint élhetetlen. Minden nap, hétvégén is - folyamatos ordibálás, dörömbölés, a zene egész nap ordít, egészen este 9-ig.

A héten már reggel 5!! óta elkezdték maxon üvöltetni a zenét, közben ordibálnak kint a folyosón, amit úgy is hallani, hogy 1 szinttel lejjebb vannak.

Lementem, próbáltam beszélni velük, gyakorlatilag a nézésükből látszott, hogy a világukat nem tudták, 1x hívtam rendőrt, másnap arra értem haza, hogy tejföllel van megdobálva a bejárati ajtó.

Egyszerűen nem bírom, már aludni sem tudok normálisan, a rendőrséges megoldás nem segített, elegem van, legszívesebben olyan dolgot csinálnék, amit érhető módon nem írhatok le.

Mit tegyek?

Ha lépek, akkor bukom a kauciót, és hirtelen csak haza tudnék költözni, a munkahelyemre így utazni kéne 1,5 órát / út.

tegnapelőtt 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem lesz összefogás. Ne is álmodj róla.

Ilyen helyről menekültem, csak nekem saját házam volt és 2 évbe telt eladni.

Ha nagyon ragaszkodsz a kaucióhoz akkor azt lakd még le és menj utána haza.

tegnapelőtt 20:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tulajt pont nem érdekli hogy hangosak, neki csak a lóvé kell.
tegnapelőtt 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:
33%
Ha ők albérletesek, akkor főbérlőnek szólj, illetve közös képviselőnek. Rendőröket annyiszor hívd ki, ahányszor gond van. Mégiscsak volt hatása, ha egyszer megdobálták az ajtódat, azaz rájuk szólt a rendőr. Legközelebb jön a csekk. Ha megint megdobálják az ajtót, fotó, feljelentés rongálás miatt. Ha be szennyezi az ajtót, az is rongálás. Ha beleállsz, minden nap kijönnek a rendőrök, minden létező helyen feldobod őket, észbe kapnak. Saját főbérlődnek az is szólj.
tegnap 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!