Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Dulakodásba keveredtem az...

Dulakodásba keveredtem az albérletben a tulajjal, és a barátaim segítség helyett csak kinevettek amikor elmeséltem nekik, miért nem tudnak empátiát gyakorolni?

Figyelt kérdés

Szobát bérlek, a másik szobában a tulaj van, a hónapok során rájöttem, hogy nem bírja a sima tejet, mert este megiszik kb egy dobozzal, és egész este rotyogósokat fingik, szinte összefossa magát, és mivel vékonyak a falak, minden hallani is lehet.

Felhoztam magamhoz egy lányt, és amikor már kezdtünk volna a romantikus részre térni, ismét elkezdődött a harsona, nyilván a hangulatnak annyi lett, a lány hazament.

Felhúztam magam, másnap vettem laktózmentes tejet, benyitottam a görény szobájába és neki akartam dobni, csak megcsúszott a kezemben, és úgy dobtam el, hogy szétrobbant amikor eltaláltam a falat.

Elkezdett ordítva jönni felém a fingrobot, és kiabáltunk egymással, majd dulakodtunk a konyhában, és a dulakodás közben az új melegszendvics sütő is a földre esett, betört az ablaka.

Ezen annyira felhúzta magát, hogy kirakott az albérletből, (nincs szerződés), na de én Budapesten dolgozom, de nem ott lakom, kéne egy szállás, de még nem találtam szobát annyiért amennyi belefér, a barátaim se segítettek csak nevettek rajtam.

tegnap 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert ebben te vagy a gyökér és a csajt kellett volna hibáztatnod a tulaj lerohanása helyett. Emellett önkontrollt kéne gyakorolnod. Nem is értem, hogy mit képzeltél és mire gondoltál. Különben meg Humor kategóriába való, mert nem komolyan vehető.
tegnap 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Najó, ez tényleg vicces volt. Kár, hogy kérdéseket nem lehet értékelni. Most dugd vissza abilibe a kezed egy hétig legalább, és tedd el emlékbe, hogy valaki megdicsérte a sztoridat
ma 01:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Eleve ki az a hülye, aki olyan albérletbe visz nőt romantikázni, ahol a másik szobában ott van egy finghobó? 😂
ma 03:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!