Dulakodásba keveredtem az albérletben a tulajjal, és a barátaim segítség helyett csak kinevettek amikor elmeséltem nekik, miért nem tudnak empátiát gyakorolni?
Szobát bérlek, a másik szobában a tulaj van, a hónapok során rájöttem, hogy nem bírja a sima tejet, mert este megiszik kb egy dobozzal, és egész este rotyogósokat fingik, szinte összefossa magát, és mivel vékonyak a falak, minden hallani is lehet.
Felhoztam magamhoz egy lányt, és amikor már kezdtünk volna a romantikus részre térni, ismét elkezdődött a harsona, nyilván a hangulatnak annyi lett, a lány hazament.
Felhúztam magam, másnap vettem laktózmentes tejet, benyitottam a görény szobájába és neki akartam dobni, csak megcsúszott a kezemben, és úgy dobtam el, hogy szétrobbant amikor eltaláltam a falat.
Elkezdett ordítva jönni felém a fingrobot, és kiabáltunk egymással, majd dulakodtunk a konyhában, és a dulakodás közben az új melegszendvics sütő is a földre esett, betört az ablaka.
Ezen annyira felhúzta magát, hogy kirakott az albérletből, (nincs szerződés), na de én Budapesten dolgozom, de nem ott lakom, kéne egy szállás, de még nem találtam szobát annyiért amennyi belefér, a barátaim se segítettek csak nevettek rajtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!