Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Még mindig Amerika a lehetőség...

Még mindig Amerika a lehetőségek országa?

Figyelt kérdés

tegnap 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Számomra igen.
tegnap 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Igen, de már nem úgy mint régen.
tegnap 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nem feltétlenül Amerika lett rosszabb hanem az olcsóbb országok is megdrágultak.

Effektív nem az van ,hogy valaki kimegy Amerikába és egy év múlva lakást vesz Magyarországon.

Én 2007-ben jöttem ki Svájcba és egy év alatt tudtam volna venni 5 millió forintért Budapesten garzon lakást.(2011-ben vettem kettőt).

Svájcba is mentek fel az árak de nem annyira mint Magyarországon meg a többi szegényebb országokban.

Szóval most már egy év munkával nem lehet otthon Pesten lakást venni

De ettől függetlenül még mindig több lehetőség van itt meg Amerikában mint Magyarországon

tegnap 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
5%
Amerikát eleve a bátor kalandvágyó és Tettrekész emberek alapították, akik képesek voltak és el akarták hagyni Európát szóval nyilván egyértelmű hogy az lesz a lehetőségek földje
tegnap 13:27
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

A Szoke Torgyan kisse megtepazza mostansag, de egeszen addig a lehetosegek foldje, mig meg nem betegszik az ember.

40F truecel

tegnap 13:39
 6/10 anonim ***** válasza:
"Business is business"
tegnap 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Annak lehet az, aki oda született vagy valami extrahiperszuper hatdiplomás ipse és kap ott jó munkát. Ma már egy átlag európainak rohadtul nehéz ott elhelyezkedni. Ha a lehetőségek országa lenne, akkor ponthogy könnyű lenne, mint regen.
tegnap 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Több a lehetőség, de a bizonytalanság is. Valamit valamiért. Lehet kaszálni és rá is lehet fázni.
tegnap 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Látod egy elmebeteg bohócból is lehet ott elnök.
ma 07:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Ja. Kapsz ott egy szívinfarktust, és meg kell, hogy műtsenek vele (vagy akár rákos leszel, és kezelés, kontroll kell évekig), rámegy a házad. Vagy örök életedre eladósodsz. Erről valahogy senki nem beszél.

Munka törvénykönyv náluk nincs, van olyan cég, ahol évi 10 nap szabi van.

ma 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!