Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kertes házban, albérletben ti...

Kertes házban, albérletben ti mennyit fizettek a rezsire?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak közvélemény kutatást szeretnék végezni, mert előtte 2x ekkora kertesben laktam ami saját volt és kb fele ennyi volt a rezsim. Most várom a háromhavi elszámolást, hogy kell-e ráfizetnem vagy visszaadnak, de sokallom a 40.000 Forintot. Masszivan 10 órát távol vagyok.

Ebben benne van a víz, gáz, villany és a szemétszállítás.

Lehet butaságot kérdezek és rendben van az összeg, de életem első albérlete és totál vakon vagyok minden téren.

aug. 7. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre nem lehet válaszolni. Minden hát más paraméterekkel rendelkezik, akárcsak a benne lakók száma és eletvitele is számít.

Arról nem is beszélve hogy mi van a szerződésben.

aug. 7. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez így most kb olyan jellegű kérdés, mintha én azt kérdeznem, hogy "lerobbant a kocsim.. Amikor a tiéd lerobbant, mennyit fizettél?"

Ezer tényezőtől függ, amik nem összehasonlíthatoak egymással.

aug. 7. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Szigeteletlen ház elavult fűtéssel egész más, mint szigetelt ház modern fűtéssel, új nyílászárókkal. Mi szigeteletlenben élünk, kettőnk fizetéséböl semmi nem marad hónap végére még nyáron se.
aug. 7. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
3 hónapja bizonyára nem volt fűtés...
aug. 7. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Húgom lakott Székesfehérváron, ott 170 ezer volt rezsivel, de van 140 körül is. Móron 120-150 körül van, falun 60-80 ezer.

Bodajk, Bányász ltp. 60-90 ezer.

aug. 7. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, a kérdés a rezsire vonatkozott, 5-ös vagyok. Nekem kb. évi 70 ezer a téglalakásban a fűtés.
aug. 7. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Igaz nem albi, de villany 25/hó, víz 15/2hó,kuka 10/2hó,a fűtés pedig 300/év (vegyeskazán+solar+puffer) egy 130+50 négyzetméteres parasztházra
aug. 8. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
2 szint. Nyár villany 15-17 000. Télen 20-25 000. Villanytűzhely. Víz most 20 körülre van állítva de van egy 4m kerti mobilmedence és elég sokat locsoltunk is. Fa nagyjából 3 m3 gáz a leghidegebb hónapokban 30-32 000. Lightesebb hónap 15-22 kb.
aug. 21. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!