Mit gondoltok arról, ha egy albérletben három lakó él, és valaki közülük heti 40 órát a konyhában ülve dolgozik? Elfogadható ez, vagy sem?
Ha nem zavar ezzel senkit, a lakbért rendesen fizeti....mit gondolnék róla?
HO-s dolgozó, örüljön neki.
Ha ez ugyanaz a 40 óra, amikor a többiek sincsenek otthon, akkor igen.
Egyébként nem.
Ezt nekik kell egymás között lerendezni.
Ha a másik kettöt nem zavarja a konyha használatában, akkor nincs probléma.
HA a többieket zavarja, akkor beszéljék meg, mikor szabad a konyha, ha már a szobájában nem tud dolgozni.
Köszi a válaszokat! :)
8) Meglehet mindent beszélni természetesen, igazad van, de ez a platform arra van, hogy kérdéseket tegyünk fel, és megnézzük, hogy egy külső szemlélő hogyan látja a dolgokat. Korábban éltem olyan helyen, ahol az egyik lakó konkrétan be sem ment a szobájába. A bejárati ajtó előtt feküdt egész nap egy kis fotelben, a számítógépet is odahozta, és onnan dolgozott. A WC-nek pedig a vendég-WC-t használta, tehát a szobáját csak tárolónak használta. 😄
Nyilván itt nem ennyire extrém az eset, és a kérdéssel végül is ki szerettem volna deríteni, hogy külső emberek mit válaszolnak. Például: "Nekem fontos lenne, hogy úgy is tudjak főzni, hogy közben nem ül valaki a hátam mögött."
Nem tök mindegy mit válaszolunk? Ti laktok vele, nem mi.
Engem speciel nem zavar, mert nem az én konyhámban van. Ez egy jó válasz neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!