Mit tudok tenni,ha az egyik lakó állandóan rámküldi az önkormányzatot és nem tudom, miért?
Önkormányzati lakást bérlek. Nem indult jól a kapcsolatom a szomszédokkal,amikor beköltöztem pár éve (nyilván nagyon sok az idős).
Mindenért belém kötöttek. Mivel fel kellett újítani a lakást,ezért bármi szemét került a lépcsőházba,mindent rám akarták fogni,hiába mondtam,hogy ilyen dolgok nem is voltak a lakásban,illetve bent gyűjtjük zsákban a sittet,ami el lesz szállítva. Természetesen a néni nem hitt nekem és az utálóm lett- bár azóta szerintem kisimult a kapcsolatunk.
A közvetlenül mellettem lakó is haragudott rám,mert van egy vékony közös falunk,amin amikor dolgozott a kolléga,leverodott nála a festék. Természetesen ez javítva lett nála szó nélkül,nem szándékos volt. És egy ismeretlen lakó is állandóan bejelentést tesz a klímára,amit állítólag engedély nélkül szereltettem fel,ami nem igaz,és ezt évekkel ezelőtt már lezongoraztam az önkormányzattal. Mivel eleve volt itt egy klíma engedélyezetten,ami csak ki lett cserélve,így ebből nem lett később probléma.
Na most már évek óta itt lakom és semmi vizet nem zavarok. Nem zajongok,nem bulizok,nem szemtelek és a klíma is csak nyáron megy mikor 38 fokok vannak,annak is el van vezetve természetesen a kifolyo vize,nem a gangra folyatom.
És ennek ellenére,most megint bekopogott hozzám az önkormányzat,hogy bejelentés érkezett az engedély nélkül felszerelt klímára,ami hónapok óta nem is megy?!?!?
Elmondtam természetesen az önkormányzati embernek,aki kijött,hogy pár éve már tisztázva lett ez a helyzet és el tudom küldeni neki a levelezést a korábbi ügyintézővel,de ennek ellenére nagyon bosszant a helyzet.
Fogalmam sincs,hogy melyik unatkozó szomszéd van rámszállva és miért. Mit tudok ezzel kezdeni?
Nagyon kellemetlen,hogy állandó bejelentések érkeznek rám indokolatlanul,amikor eveimbe telt,hogy megnyerjek végre egy pályázatot egy ilyen lakásra.
Mindenképp beszélnék az önkormányzatnál azokkal, ahová a bejelentés érkezett és kérném, hogy most tegyenek pontot ennek a dolognak a végére, mert nem szeretnék ezzel foglalkozni. Engedélyezve van? Már többször lefutottátok ezt a kört? Akkor miért jönnek ki még mindig és zaklatnak ezzel? Mond meg, hogy panaszt fogsz tenni, hogy ennyire képtelenek lezárni a klíma ügyet.
Esetleg azt is megkérdezheted, hogy ki tette a bejelentést, és írhatsz neki is, tájékoztatva, hogy minden engedélyezve van és a továbbiakban pedig bejelentést teszel a jegyzőnél, ha zaklatnak.
Hát ilyenek. De nem sok vizet zavarnak úgy látszik... önkori is hülye, ha évente megnézi ugyanazta klímát ugyanannak a bejelentőnek
Meg te is, hogy még mindig doglalkozol vele... önkorit os eel kell küldeni, hogy ott a klíma kültéri kint, nézegessék meg, vegyék fel a jegyzúkönyvüket nélküled, nyilatkozat nincs, nem egyezel bele semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!