Mit lehet kezdeni állandóan hangosan tévéző szomszéddal?
Egy válasza röviden: semmit!
A másik lehetőség, hogy bekopogsz hozzá és szépen megkéred. Ha hajlik nem belexarni és halkabbra veszi, mázlid van, de valószínűleg ennek tudatában is xarik bele, mert az ő lakása, vagy csak a bérelt lakása, és azt csinál benne, amit akar.
Érthető az igényed. Kérdés, hogy idős-fiatal, egyedülálló, beteg/egészséges az egyén, aki TV-zik?
Nekem a szomszédom egy egyedülálló öreg: nagyot hall, ordít a TV sokszor. Eleinte zavart, e rá kellett jönnöm, hogy neki csak ez van, ez az egy szórakozása, így elfogadtam a helyzetet.
Egy próbát mindenképp megér beszélni vele/velük egyet erről. Szépen, illedelmesen megmondani neki(k), hogy nagyon áthallatszik, zavaró, és értékelnéd, ha lejjebb venné(k) a hangerőt.
Nekünk is volt ilyen szomszédunk, egyrészt sajnáltam a bácsit, de komolyan 0-24 ment nála valami, ami elég szépen áthallatszott, és már nem lehetett bírni. Többször szóltunk, illedelmesen, és szerencsére visszább vett.
Hátha nektek is szerencsétek lesz, és normális reakciót kaptok, és együttműködőek lesznek.
7-es, lehet hülyének tettetni magad, de létezik FÜLES!, amit pont erre találtak ki, mert képzeld, a fsznak nincs kedve egész este xyz műsort és reklámokat hallgatni.
Pontosan. Nekünk is volt ilyen szemszédunk, aztán amikor ötödjére ráhívtuk a rendőröket, mert nonszensz, hogy egész este üvölteti a tévét - másnap csend lett ;)
Kérdező, szólj neki, minden alkalommal de ha ez nem működik, lehet bekeményíteni.
Neki joga van CSENDBEN tévézni, neked meg a pihenéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!