Mit lehet tenni egy szomszéddal aki állandóan bömbölteti a zenét?
Panellakásban lakunk és az alsó szomszéd állandóan olyan hangerővel hallgatja a zenét, hogy az már zavaró más lakókat, főként engem (közvetlenül felette lakok és ami neki "zeneszoba", nekem hálószoba). Próbáltam beszélni vele, de nem lett eredménye. Néha van még idegesítőbb szokása, amikor ugyanazt az egy zenét játssza le akár órákon keresztül.
A basszus olyan szinten megy hogy beleremeg az ÉN ágyam, de tehetetlennek érzem magam, mert nem éjszaka zenél. Napközben, 9-10 órakor kezdi, megy órákon keresztül kora délutánig, aztán estefelé megint olyan 4-6 körültől este 9-10-ig. Rendkívül zavaró mert nem lehet tőle se tanulni (egyetem online oktatás), se dolgozni (részben home office szintén a covid miatt). Egy a közvetlen szomszédjával beszéltem, őt is zavarja amikor itthon van (mint mondjuk ma, hogy szombaton mindketten arra keltünk, hogy ő felébredt és zenél), de ő 99%-ban nincs itthon ilyenkor, állandó nappalos műszakkal dolgozik.
Mit lehet tenni egy ilyen lakó ellen? Ha a beszéd nem használ, tehetek bármit?
(Saját lakás, amit tavasszal vásároltunk, tehát a költözés/új albérlet nem megoldás.)
Ja, fenyegesd meg feljelentessel.
Nincs időkorlát hangra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!