Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapesten hogyan lehet...

Budapesten hogyan lehet megélni,ha albérletben laksz?

Figyelt kérdés

Hogy marad pénz ételre,gyümölcsre stb?

A várólistát hogy bírjátok?

szept. 6. 16:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Jól keresek,bőven marad gyümölcsre mindenre
szept. 6. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
470 ezer forintot keresek, kijövök, de keveset tudok félretenni
szept. 6. 16:31
 3/17 anonim ***** válasza:
62%

Átlag Gyakoris válasz: 16 évesen, diákmunkásként vettem a saját lakásomat. Tanulnod kéne, és nem albizni!

Átlag Gyakoris válasz 2.0.: 3 diplomapapírom van, meg 14 nyelvesvizsgálatos bizonyitásom, oszt' ezekkel keresen havi 23,4Miliomodot, de ebből is alig élek meg.

Valóság: 1 fizuból, nagyon szűkösen. Bár rajtam kívül állítólag mindenki 800+ -t keres.

szept. 6. 16:34
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Röviden: sz.rul. 🤷🏻‍♂️
szept. 6. 16:37
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Ez a fizetéstől és az elfogadott albérlet árától függ. De ajánlott rezsi felett alsó hangon 140-E.
szept. 6. 17:06
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az idei eddigi fizetéseim átlaga 765.670,- Ft

Nem panaszkodok, ki bírom fizetni az albit, rendszeresen teszek félre, de az is igaz, hogy nem költök felesleges dolgokra egyáltalán, pedig meg is tehetném akár.

Nem iszok alkoholt, kávét, nem dohányzok, nincs autóm mert tömegközlekedek, feltöltőkártyás mobilcsomagot használok, de 1,5 éve vettem a legkisebb csomagot, és még nem fogyott el 1 év alatt, csak kellett még rátöltenem, hogy ne szűnjön meg a számom.

Netflix, meg egyéb előfizetéseim sincsenek.

Fodrászra nem költök, magam nyírom a hajam évente 2 alkalommal hajvágó géppel.

Szolárium, kondi felesleges, nem pazarlok ilyesmikre.

Ruhát 3-5 évente egyszer veszek ami már elhasználódott, divatot nem követek.

Ja, és van egy tini fiam, akit ugyan az anyja nevel, de havi 50-et utalok nekik, bár sohasem kérte igazából, és hivatalosan sem kötelezne rá semmi.

Mit hagytam ki?

szept. 6. 17:06
 7/17 anonim ***** válasza:
64%

Mi sajátból költöztünk ideiglenesen albérletbe. Hogy őszinte legyek...mindketten jól keresünk, de hó végére (mindentől függetlenül félreteszek egy fix összeget) alig marad valamennyi.

Alig várom, hogy visszaköltözhessünk, ez kb a legnagyobb szívás és pénzkidobás.

szept. 6. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon nehezen. Keresek háromszázat, kiadok kb 185-t mindennel együtt a lakhatásra. Ami marad abból zabálok.
szept. 6. 17:27
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
Lehet itt hőbörögni, de most erre mit lehet írni? Megélni úgy lehet, hogy a bevételed úgy növeled, hogy több maradjon mint amennyit költesz.
szept. 6. 18:25
 10/17 anonim ***** válasza:
43%
Jól fizető munkával. Nekünk 320 az albi, de keresünk együtt 1,2 milliót.
szept. 6. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!