Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapesten hogyan lehet...

Budapesten hogyan lehet megélni,ha albérletben laksz?

Figyelt kérdés

Hogy marad pénz ételre,gyümölcsre stb?

A várólistát hogy bírjátok?

szept. 6. 16:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

Budapesten legalább van sok jól fizető munkahely.

Próbálj meg vidéki megyeszékhelyeken, pl. Debrecenben megélni, ahol az albérletek majdnem annyiba kerülnek, mint Pesten, de normális munka alig van és amk van, az is feleannyit fizet.

szept. 6. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

Kicsit OFF: Nettó 300-al bátor dolog az önálló albérlet.

Én utoljára 8 éve kerestem ennyit, de még 400 ezres fizetéssel is azt mondtam, hogy max szobát merek bérelni. 500+ ezertől mondtam azt, hogy legyen akkor albérlet és akkoriban 120 volt egy 1,5 szobás lakás.

szept. 6. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

A szobák is 100 + rezsitől kezdődnek. Nekem az a plusz 60e megér annyit, hogy nem kell legalább másokkal együtt laknom.

Nem mindenki diplomás menő manó, rengetegen dolgoznak 250-300-ért a fővárosban. Az az igazság, hogy nem is olyan jók itt a fizetések, mint azt sok vidéki képzeli. Vagy csak a diplomásoké az, de arról nem tudok nyilatkozni.

szept. 7. 07:54
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
12es, én most bérelek 100 ezerért egy önálló kis garzont budán :-D
szept. 7. 08:02
 15/17 A kérdező kommentje:
#9 Ki hőbörög? Én nem.
szept. 7. 11:21
 16/17 A kérdező kommentje:
#11 Ez így van.
szept. 7. 11:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Pont most néztem szét a piacon, az áltag bérek nettóban 200 és 400.000 között mozognak. Tehát hiába szerentném növelni a 450 nettómat, ha csak kevesebbért tudnék elhelyezkedni jelenleg. Pénzügyi területen dolgozom és ahogy körbenézek úgy látom, hogy még be is foghatom, mert "jó a fizetésem".
szept. 7. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!