Mit gondoltok? Budapesten igy albérletbe költözni hogy nem egyedul hanem a lakótárs kategóriában néznék albit? Ismertlen maga a varos is
Ez a "közös albérlet Pesten" életstílus elég konfliktusos téma tud lenni.
Több ismerősöm kínlódik a lakótársával, együtt élni még barátok esetén is nagyon nehéz.
Az én albérlőim is összevesztek a számlákon.
Én is albérletben élek. Az előző lakásban volt egy lakótársam pár hónapig. Fix összeget fizettünk a tulajnak, nem volt semmi gond a pénzzel. Nem is igazán találkoztunk, mert más munkarendben dolgoztunk.
Most kisebb ugyan a lakás, de ha úgy adódna, talán lakótárs is jöhetne.
Én is együtt élek valakivel, nincs semmi gondunk. Én dolgozok, korábban kelek, akkor indulok, amikor ő ébredezik. Mire ő hazaér este, addigra én már a szobámban kuksolok, alig találkozunk.
A közös vitapontok maximum a takarítás szokott lenni, vagy hogy ki veszi a wc papírt. Kb. ennyire komoly vitáink szoktak lenni, egyébként mindketten tiszteletben tartjuk a másik életterét, kajáját, stb.
Köszönöm szépen 😊 mindenkinek . :)
Van egy nagyon jó cimbim aki fent van. A 13adik kerületbe lakott. De. Lakó tarsal egy nővel. A no faszija el zavarta onnan mert. A csajszinak bejott a haver igy oda lett a cucca meg mindene ...
Ijenekre gondoltam de. hasznos választ adtatok. Köszönöm szépen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!