Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit gondoltok? Budapesten igy...

Mit gondoltok? Budapesten igy albérletbe költözni hogy nem egyedul hanem a lakótárs kategóriában néznék albit? Ismertlen maga a varos is

Figyelt kérdés
Jó esélyekkel találnák nem lehúzós bérlőtársakat ?
2015. dec. 2. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel húznának le a bérlőtársak?
2015. dec. 2. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Jogos. A kérdés .. Inkabb arra lennek kivancsi hogy. Menyire becsuletesek.. Volt e valakinek negatív élménye mert ahogy a mondás tartja közös lónak túrós a háta...
2015. dec. 2. 21:35
 3/7 zgyzgy ***** válasza:

Ez a "közös albérlet Pesten" életstílus elég konfliktusos téma tud lenni.

Több ismerősöm kínlódik a lakótársával, együtt élni még barátok esetén is nagyon nehéz.

Az én albérlőim is összevesztek a számlákon.

2015. dec. 3. 02:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is albérletben élek. Az előző lakásban volt egy lakótársam pár hónapig. Fix összeget fizettünk a tulajnak, nem volt semmi gond a pénzzel. Nem is igazán találkoztunk, mert más munkarendben dolgoztunk.

Most kisebb ugyan a lakás, de ha úgy adódna, talán lakótárs is jöhetne.

2015. dec. 3. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is együtt élek valakivel, nincs semmi gondunk. Én dolgozok, korábban kelek, akkor indulok, amikor ő ébredezik. Mire ő hazaér este, addigra én már a szobámban kuksolok, alig találkozunk.

A közös vitapontok maximum a takarítás szokott lenni, vagy hogy ki veszi a wc papírt. Kb. ennyire komoly vitáink szoktak lenni, egyébként mindketten tiszteletben tartjuk a másik életterét, kajáját, stb.

2015. dec. 3. 19:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 😊 mindenkinek . :)

Van egy nagyon jó cimbim aki fent van. A 13adik kerületbe lakott. De. Lakó tarsal egy nővel. A no faszija el zavarta onnan mert. A csajszinak bejott a haver igy oda lett a cucca meg mindene ...

Ijenekre gondoltam de. hasznos választ adtatok. Köszönöm szépen .

2015. dec. 4. 03:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát... ha hirtelen kell elkezdeni keresgélni, és senkit nem ismersz, akkor nagyobb az esély rá, hogy kifogsz egy olyat, akivel nem jöttök ki jól. Ha van egy kis időd, akkor adj fel egy lakótársat kereső hirdetést, próbáld meg őket jobban megismerni. Igaz, így is belefuthatsz olyanba, aki megjátssza magát, meg lakva borzalmas, egyébként jó fej is lehetne akár... de azért már egy-egy kávézásnál ki lehet szűrni egy-két nagyon gyanús alakot (nézni, hogy felajánlja-e, hogy fizeti a saját részét, mit mond a volt lakótársairól, ha már voltak, milyen az életstílusa).
2016. máj. 10. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!