Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Adnátok tippeket, mielőtt...

Adnátok tippeket, mielőtt teljesen megőrülök?

Figyelt kérdés
Nem lesz hosszú. Az alattunk lakó (panel) már hajnali fél 8 kor elkezdi a családi életet, egy 6 fős család. Légkalapáccsal, reggel verték a falat, pont a szobám alatti helységben. Már nagyon idegesít, több éve csinálják, füldugóval alszom, de már azon is áthalattszik, és reggel felébredtem, korán, és nem tudtam visszaaludni. Baromi idegölő. 9 óra van, és már tök álmos vagyok, mert ezek KÉNYSZERÍTENEK hogy az Ő napirendJÜKET VEGYEM FEL HÁT NEM!! És alapból később feküdnék, de ezek teljesen feldúlják az életem. A cetlikre nem reagálnak, amikor a rohadt ajtójukra akkasztom, de ők késő este síri csöndet várnak el, emiatt feljönnek. Valamint egész D.u. is. Mi a ****t csináljak? Hangoskodjak én is? Este? Hátha úgy ****lesz reggel?

2015. aug. 3. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Több éve légkalapácsoznak? Hát ez elég fura így. A többi szomszédot nem zavarja? Jegyzőnél lehet tenni bejelentést. De ha már tényleg az őrület szélén állsz, valahogy el kéne adnod azt a lakást és máshova költözni, én biztos ezt csinálnám. Vagy valóban valami másfajta életritmust felvenni, amikor zajonganak, akkor menj el bevásárolni, külső programokra, és amikor csendben vannak akkor aludj te is. Lehet, hogy ez kényszernek tűnik, de még mindig jobb, mintha megőrülnél. Képzeld, én minden reggel fél 6-kor egy cargo repülőgépre ébredek, ami a tetőnk felett megy el nagyon alacsonyan, mert innen 5 km-re száll le a Ferihegyen. És én sem tudok mit csinálni, egyszerűen megszoktam a koránkelést. :)
2015. aug. 3. 21:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Ha REGGEL (és NEM hajnalban) fél 8-kor "élnek", az teljesen normális dolog.

Ha MINDEN NAP légkalapáccsal dolgoznak, az nem, kivéve, ha felújítják a lakást.

Ha meg nem felújítás, akkor KIZÁRT, hogy "több éve" légkalapálnak, mert akkor már az egész házat szétverték volna.

Mellesleg az a NORMÁLIS napirend, ha valaki REGGEL felkel és ÉJJEL alszik. Ha te nem akarsz éjjel aludni, az magánügyed. Ha este hangoskodsz, akkor rádhívhatják a rendörséget.

2015. aug. 3. 21:17
 3/15 A kérdező kommentje:
1: Én nem vagyok hajlandó hozzájuk alkalmazkodni, jogom van hozzá. Én általában délig alszom. Csak ma légkalapácsoltak, de rohan ROHAN mezit lábbal az apa a gyerek után, mert egy 50 nm es lakásban fogócskáznak, csempén. Kiskorú vagyok, még nem költözhetek.
2015. aug. 3. 21:20
 4/15 A kérdező kommentje:
Reggel meg én. Éjjel én is alszom. Ők 9 körül, én 11 kor. Vagy 1 kor. És csöndben vagyok. Nem úgy, mint ők.
2015. aug. 3. 21:21
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Este 7-8 körül bekapcsolnám a hifit max hangerőn. ha nem tetszik, jöhet panaszkodni, megmondanám, hoyg sajnálom,nekem meg az nem tetszik, hogy már fél 8-kor olyan hangerővel kell zajolni, hogy egy emelettel feljebb felkelsz rá. Ha ők így, te is így, ajtó becsuk.
2015. aug. 3. 21:28
 6/15 A kérdező kommentje:
Én beszélnék velük kultúráltan, de d.u. ne kopogj, mert alszik a gyerek, és még egy csengőre, kopogásra is felkel, kiírják, reggel alszom, délben nincsenek otthon, este meg nem nyitnak ajtót.
2015. aug. 3. 21:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Este ha jól tudom, 10 után kell csendben lenni. 10-ig mindenképpen kimaxolnám a részedről a death metált.
2015. aug. 3. 21:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Énis, de nincs hangfalam, azért nem veszek, szüleim is szólnának. A TV előtt meg mindig ők vannak.
2015. aug. 3. 21:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Hogy hallod a fickó talpát, ha alattad laknak?
2015. aug. 3. 21:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Kezdj el aktívan tornázni! Valami jó kis pattogós fitnessz.
2015. aug. 3. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!