Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Adnátok tippeket, mielőtt...

Adnátok tippeket, mielőtt teljesen megőrülök?

Figyelt kérdés
Nem lesz hosszú. Az alattunk lakó (panel) már hajnali fél 8 kor elkezdi a családi életet, egy 6 fős család. Légkalapáccsal, reggel verték a falat, pont a szobám alatti helységben. Már nagyon idegesít, több éve csinálják, füldugóval alszom, de már azon is áthalattszik, és reggel felébredtem, korán, és nem tudtam visszaaludni. Baromi idegölő. 9 óra van, és már tök álmos vagyok, mert ezek KÉNYSZERÍTENEK hogy az Ő napirendJÜKET VEGYEM FEL HÁT NEM!! És alapból később feküdnék, de ezek teljesen feldúlják az életem. A cetlikre nem reagálnak, amikor a rohadt ajtójukra akkasztom, de ők késő este síri csöndet várnak el, emiatt feljönnek. Valamint egész D.u. is. Mi a ****t csináljak? Hangoskodjak én is? Este? Hátha úgy ****lesz reggel?

2015. aug. 3. 21:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos 83 kiló vagyok, nem fogom a talpam a padlóhoz verni, nekünk van szőnyegünk, és zoknink. Úgy, hogy alulról jön a hang, nem felülről, ennyi kb. De, a fal ugyanúgy vezeti a hangot, mint ha fentről jönne, csak más irányba. Az alattuk lakók vagy már infarktust kaptak, vagy 6 kor kelnek.
2015. aug. 3. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Abszolút nem egészséges reggel 8-ig aludni nyáron. Mindig a nap kelés-nyugváshoz kellene igazítani a szervezetet, szóval világosban fent lenni, sötétben aludni. Télen többet, nyáron kevesebbet, ez lenne az egészséges mindenkinek. Azért vagy ilyen nyűgös és fáradt, mert 11-ig akarsz aludni, ami abszolút rosszat tesz a szervezetednek.
2015. aug. 4. 09:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nyűgös, 5 perce keltem fel. Ja, és semmi köze a kipihentségnek ahhoz, h mikor alszunk. Ez az "éjfél előtti alvás is sokkal többet ér" hülyeség, mert az idő relatív. Az, hogy milyen viszonyok vannak kint, miért befolyásolná a szervezetemet?
2015. aug. 4. 13:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Befolyásolja, eleve nem ér annyi természetes fény, nem jutsz elég D vitaminhoz.
2015. aug. 4. 13:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát, az sem, aki 7 kor kel, és nem megy el 2 ig sétálni z utcára. :)
2015. aug. 4. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!