A magyar emberek 95+%-a miért Budapest mániás? Miért az az egyik nagy életcéljuk az embereknek, hogy odaköltözzenek? (évtizedekig kuporgatva a 2mil/m2 árú félszobás lakâsokra)
#29 Nálad is vannak bajok, hogy szerinted irigység az ha valaki igényes helyen szeret élni.
Nekem ha 2x annyi fizut adnának se mennék fel oda, mert egyszerűen borzalamas az a város. Nincs normális struktúrája, a közlekedés egy káosz. Büdös, koszos utcák. Az emberekről ne is beszéljünk..
Meglátszik sehol nem jártál még Bp-en kívül.
Milyen irigység? Évtizedekig éltem Pesten, a lakásom is Pesten van, mégis utálom. Na most akkor hogy is van ez?
Én a részemről baromira örülök, hogy ki tudtam onnan szakadni és szerencsére találtam olyan munkát is, ami 80%-ban home office, ezért ritkán kell Budapestre mennem.
29-es, nem láttam még egy magyar várost, ahol ennyi összehugyozott utca lenne, ahol ennyi szemét van, ennyi kutyagumi, ahol ekkora kosz. Ahol ennyi kéregető van, ahol ennyi részeg alszik a járdaszéleken, padokon, aluljárókban.
Ennyit az irigységről.
Én Budapesten születtem és nőttem fel. Ahogy idődödtem egyre inkább ki akartam szabadulni onnan. Mindig felüdülés volt leutazni pl Győrbe.
Akkor csömörlöttem meg Budapesttől mikor amikor sorra nyitották meg a plázákat.A körúton bezártak a jó boltok és tele van kéregetőkkel az utca. Már nem tudsz úgy végig menni az utcán mint régen.
Számomra elvedztette a varázsát mióta bezártak az utcai boltok.
Utálom a plázákat.
Mert ott érettségivel is lehet normális munkát találni.
Megyeszékhelyen csak ganéj munka jut, ha nincs protekciód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!