Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A magyar emberek 95+%-a miért...

A magyar emberek 95+%-a miért Budapest mániás? Miért az az egyik nagy életcéljuk az embereknek, hogy odaköltözzenek? (évtizedekig kuporgatva a 2mil/m2 árú félszobás lakâsokra)

Figyelt kérdés

nov. 5. 07:52
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
77%

#29 Nálad is vannak bajok, hogy szerinted irigység az ha valaki igényes helyen szeret élni.

Nekem ha 2x annyi fizut adnának se mennék fel oda, mert egyszerűen borzalamas az a város. Nincs normális struktúrája, a közlekedés egy káosz. Büdös, koszos utcák. Az emberekről ne is beszéljünk..

Meglátszik sehol nem jártál még Bp-en kívül.

nov. 5. 11:18
 32/57 anonim ***** válasza:
84%

Milyen irigység? Évtizedekig éltem Pesten, a lakásom is Pesten van, mégis utálom. Na most akkor hogy is van ez?

Én a részemről baromira örülök, hogy ki tudtam onnan szakadni és szerencsére találtam olyan munkát is, ami 80%-ban home office, ezért ritkán kell Budapestre mennem.

nov. 5. 11:22
 33/57 anonim ***** válasza:
77%

29-es, nem láttam még egy magyar várost, ahol ennyi összehugyozott utca lenne, ahol ennyi szemét van, ennyi kutyagumi, ahol ekkora kosz. Ahol ennyi kéregető van, ahol ennyi részeg alszik a járdaszéleken, padokon, aluljárókban.

Ennyit az irigységről.

nov. 5. 11:23
 34/57 anonim ***** válasza:
73%
30: az én szakmámban Győr is eléggé kaka Budapesthez képest sajnos.
nov. 5. 11:27
 35/57 anonim ***** válasza:
73%

Én Budapesten születtem és nőttem fel. Ahogy idődödtem egyre inkább ki akartam szabadulni onnan. Mindig felüdülés volt leutazni pl Győrbe.

Akkor csömörlöttem meg Budapesttől mikor amikor sorra nyitották meg a plázákat.A körúton bezártak a jó boltok és tele van kéregetőkkel az utca. Már nem tudsz úgy végig menni az utcán mint régen.

Számomra elvedztette a varázsát mióta bezártak az utcai boltok.

Utálom a plázákat.

nov. 5. 11:28
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

34#

Mi a szakmád?

nov. 5. 11:29
 37/57 anonim ***** válasza:
65%
Írtam korábban, marketinges vagyok.
nov. 5. 11:31
 38/57 anonim ***** válasza:
81%
29: Milyen irigység? Nem akarok Budapesten élni. Nem a pénzről szól. Nagyon jó helyen élek, megyeszékhely, van minden a városban és a közelében. Minden előnyével egy nagyobb városnak, de nincsenek azok a hátrányok, amik Budapesten. Ha éppen csúcsforgalom van, akkor 15-15 percet utazom munkába és haza. Egyébként 5-10 perc. Én ennél többet nem lennék hajlandó naponta rohadni egy autóban vagy tömegközlekedésen.
nov. 5. 11:32
 39/57 anonim ***** válasza:
37%

Mert ott érettségivel is lehet normális munkát találni.

Megyeszékhelyen csak ganéj munka jut, ha nincs protekciód.

nov. 5. 12:10
 40/57 anonim ***** válasza:
58%
39: ez hülyeség! Megyeszékhelyen is nagyrészt a tudás, keresés, kitartás, szerencse a normális munkahely megtalálásának a "titka". Az emberek nagy része protekció nélkül dolgozik. A megyeszékhely nem egy kis falu, ahol mindenki ismeri egymást és mindenki valakinek a valakije.
nov. 5. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!