Margit sziget déli fele mennyire biztonságos éjjel ilyen 23 óra felé hétvégén?
Figyelt kérdés
A főbb útvonalak jól ki vannak világítva? Vannak kötekedő arcok? Mire kell számítani? A hídon a villamosmegálló?okt. 29. 21:52
1/17 anonim válasza:
Ha társasággal mész, nem lesz semmi problem. Egyedül meg mi a fenét keresnél a Margiton a nagy sötétben?
2/17 A kérdező kommentje:
Lesz egy vetítés aztán parti. Egyedül mennék amúgy :(
okt. 29. 22:03
3/17 anonim válasza:
Nappal se biztonságos. Csoporttal legyél.
5/17 anonim válasza:
ALAP, Budapesten az önvédelmi eszköz, főleg éjjel!
6/17 anonim válasza:
azt azert nem mondanam mindenhol alap, deak teren kb mindig van turista idozona atallas miatt, valaki amerikabol jon pl naluk lenne delutan 2 ora nalunk meg van vagy 11 - hajnali 2, kinarol, japanrol ne is beszeljunk. tele van ejszaka is turistakkal a varos kozepe. a kulso keruletek mar neccesek, kobanya meg blaha meg ilyenek.
7/17 A kérdező kommentje:
Tavaly még hülyének voltam nézve mert megkérdeztem a Csepel pláza környéke mennyire gáz éjjel, most meg alap az önvédelmi eszköz?
okt. 29. 22:20
8/17 anonim válasza:
11 kor meg talan nem jonnek elo a lidercek, a legtobb eset hajnali 3 - 5 korul szokott lenni ha jol emlekszem. 11 meg korai mert bulibol jonnek mennek latjak az illetot, azert meg van elet de azert egyedul a 15 fos c toi-toi ba ha pityilnem kell hat visszatartanam.
9/17 anonim válasza:
7. BÁRMIKOR és BÁRHOL, érhet támadás! Volt késelés a 4-6 villamoson is, sőt a Westend plázában is! Nemi erőszak a saját házuk liftjében!
10/17 anonim válasza:
Teljesen biztonságos egyedül is, nem a Hős utcára mész. Mindig sok ember van ott. Én is szoktam egyedül mászkálni ott, meg sokan mások is. Persze van pár ember, aki egyedül az utcára nem teszi ki magát, mert annyira életképtelen és mások nélkül nem megy sehova. Pedig úgy is klassz dolog kimozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!