Budapesten mennyire biztonságos hétvégén este elmenni egyedül valamilyen szórakozóhelyre?
Szerintem az 1. 2. 5. 6. 7. 11. 12. kerület nagy része alapvetően minden napszakban mindenkinek biztonságos.
A 3. 7. 8. 9. ker. határeset, utóbbi 3-nál a Nagykörúton kívüli részeket kevésbé ajánlom.
A többi kerületet nem erőltetném, ha egyedülálló nő vagy.
Nőként egyedül járok haza ha ugy dolgozom a kórházban v mentőn. Nem kell keresni a bajt,stb ,meg legtöbbször az áldozat tipus jár szarul akin messziről látják h idegen,nem odavalo,fél,bizonytalan stb.. Nálam alap h mindig van gázspray,v hasonló..
40N
Nyugodtan mehetsz: 5,6.,7. Kerbe. Korut belso reszen v koruton. En is szoktam egyedul menni nokent. Nyugodt szivvel.
(Legyen nalad onvedelmi eszkoz az a biztos. En meg problemat nem lattam ezeken a reszeken.
Kenyelmes cipot vegyel,amiben akar jol tudsz futni is. -ez csak plusz.)
Nyugodtan menjel . Eleg jo a kozbiztonsag ezeken a reszeken. Ezt bp-i oslakoskent mondom.
N
#3, #11
6,7 ker szerintetek biztonságos????
Önvédelmi eszköz meg jó cipő????
Hol éltek ti????
10 óra után fehér magyarul beszélő embert nem találsz ...
Esetleg a körúton el lehetsz mert az ottani bárokba van kidobó, de csak kizárólag taxival. Egy utcával beljebb vagy tömegközlekedési csomópontokat vagy vagy alapon élsz túl...nyugati,blaha,keleti a legalja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!