Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A hévízi tóban biztonságos...

A hévízi tóban biztonságos úgy fürödni, hogy egyedül vagyok és nem 100 %-os az úszásom?

Figyelt kérdés

Az a szivacs megbízható? Tudok kisebb távokat úszni, de nem merek teljesen egyedúl menni.

Ma is lett volna kedvem, mert 3 órát kellett várnom Hévízen. Annyira gyönyörű volt ebben a hóesésben, de egyes egyedül nem merek. Nincs aki segítene és kevesen is merészkednek ki ilyen időben.

2018. febr. 22. 19:03
 1/6 anonim válasza:
Ez rajtad múlik. Ha bízol magadban, vannak tapasztalataid kimész. Viszont ha nem, én nem kockáztatnék. (De az én meglátásom: Mínuszban az k*rv* élet hogy nem szívesen megyek ki, nem hogy úszni! xD)
2018. febr. 22. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Pedig ez annyira menő... Nem kell Izlandig utazni vagy Finnországig. A víz meleg.

Csak az a baj, hogy tényleg jobb lenne, ha ott lenne valaki mellettem. ha netalántán baj lenne. Nem tudom, hogy egyedül kiengednének-e egyáltalán.

2018. febr. 22. 20:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Arról nem beszélve, hogy mennyire nagyon gyönyörű, hogy körbe minden tiszta hó.

De nem tudom.

2018. febr. 22. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A szivacs megbízható, bár ha beakad valahovà, ki tud csatolódni. De nyugodtan menj ki, esetleg más, idegen, de úszni tudó emberek közelében. Van úszómester is, de inkább a közelben tartózkodókra lehet építeni.
2018. febr. 22. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagynnéné egyáltalán nem tud úszni, mégis bejött. Bár nagy úszógumi, két karúszó :D

Necces amúgy, mert ha gáz van, ő meghalt volna, hisz elsüllyed.

2018. febr. 23. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
A szivacs úszógumi teljesen megbízható! Ha magad előtt van az összedugós része láthatod is, hogy nem csúszik szét! Én nem tudok úszni, de ezzel biztonságban érzem magam 100 %-ig. És azért szeretek Hévízre járni, mert itt nem ciki az úszógumi, az emberek 80 %-a használja.
2018. febr. 24. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!