Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Margit sziget déli fele...

Margit sziget déli fele mennyire biztonságos éjjel ilyen 23 óra felé hétvégén?

Figyelt kérdés
A főbb útvonalak jól ki vannak világítva? Vannak kötekedő arcok? Mire kell számítani? A hídon a villamosmegálló?

okt. 29. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Ja és 10 év alatt laktam több helyen is, jártam mindenfelé és soha nem ért atrocitás. Nem szabad legbámulni az embereket, pl nem a napon barnultakra, hangoskodókra, kéregetőkre rá se nézz, csak menj a dolgodra és jó eséllyel békén hagynak. Ha visszaszólsz, megbámulod stb, akkor lehet baj, de velem sosem volt. Pedig a Blahán is sokat jártam késő este is.
okt. 29. 23:17
 12/17 anonim ***** válasza:

10.

Az éjszaka nem megyek egyedül egy fás..."erdős" helyre, ahol drogosok, C-k, meg mindenféle lények vannak, az nem egyenlő azzal, hogy "Persze van pár ember, aki egyedül az utcára nem teszi ki magát, mert annyira életképtelen és mások nélkül nem megy sehova"

És persze nem kötelező az önvédelmi eszköz sem, de engem megnyugtat a tudat, hogy HA, nekem jön egy eb vagy C, ott az eszköz. Ciki vagy sem, nem vagyok ninjaSztevönszegálkommandós.

okt. 29. 23:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Nincsenek kotekedok.

Futok vannak. Egesz ejjel is.

Fiatal barati taraasagok piknikeznek este meg ejjel nehol az idojarastol fuggoen.

Nem visznek oda emberre ok nelkul tamado kutyakat. Ha kutyat latsz,ott kirabolni vagy megolni biztos nem fognak.

Szoktam latni idonkemt ciganyokat is. Sose tapasztaltam toluk kotekedest . Ha normalisan allsz hozzajuk,ok is mormalisan allnak hozzad. Bekesen uldogeltek beszelgettek .De en eloitelet nelkul allok az emberekhez. A vilagot a szeretet viszi elore nem a gyulolkodes.

Menj nyugodtan.

Jo ,hogy a legtobb kommentelo nem jar oda.

Ne idd eletkeptelenre dulongelosre magad meg ne aludj el a reszegsegtol.

okt. 29. 23:37
 14/17 anonim ***** válasza:
39%

13.

" A vilagot a szeretet viszi elore nem a gyulolkodes."

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!"

tegnapelőtt 00:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Éjszaka tele van drogosokkal meg c-kkel, de azt csinál mindenki felőlem, amit akar.
tegnapelőtt 05:59
 16/17 anonim ***** válasza:

9-esnek teljesen igaza van, hogy bármikor-bárhol és nem lehet előre tudni.

Csepel nagyon is-is, én csepeli vagyok. Soha nem történt semmi és éjszakai hazatéréseim alatt teljesen halott a központ, de közben mégis hallottam ezt-azt. Sőt: az egyik állítólag legrosszabb telepen lakok és közben engem elkerül minden-mindenki.

tegnapelőtt 10:05
 17/17 anonim ***** válasza:
* Egyik állítólagos legrosszabb...
tegnapelőtt 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!