Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Társasházban miért kell...

Társasházban miért kell hangszeren játszani?

Figyelt kérdés
Mit érez az az ember, aki minden nap legalább 1 órán át kornyikáltatja hamisan a hegedűjét? Nem gondol bele, hogy kvára zavaró? Én is üvöltessem akkor a zenét?

aug. 31. 19:40
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Jó neked, engem ezek a dolgok idegesítenek. Ennyi erővel minek neveltem le a kutyámat az ugatásról, ha jogom van zajongani, akkor minek zavartattam magam vele. Kit érdekel, hogy a szomszédokat zavarja az ugatás. Balkánon vagyunk, mindenkinek mindent szabad :D
szept. 1. 12:51
 32/60 anonim ***** válasza:
61%
31 ha balkánon lennék akkor téged már rég megköveztek volna.
szept. 1. 13:10
 33/60 A kérdező kommentje:
#32 igen, mondom, ez jellemzi a visszamaradottságot. Nem azt kövezik meg, aki zavar másokat, hanem azt, aki odafigyel a környezetére xD Nem véletlenül tart ott ez az ország, ahol, ilyen alacsony átlag értelmi szint mellett.
szept. 1. 13:13
 34/60 anonim ***** válasza:
70%

Nem azt kövezik meg, aki zavar másokat, hanem azt, aki odafigyel a környezetére

Szerintem a hisztire célzott

szept. 1. 13:24
 35/60 anonim ***** válasza:
83%

"31 ha balkánon lennék akkor téged már rég megköveztek volna."

+1

Aki egy hegedű miatt nyekereg az nem normális.

szept. 1. 13:43
 36/60 A kérdező kommentje:
Nem én nyekergek, hanem az a kva hegedű. Én nyugalmamat ne zavarja semmivel, ennyi🤷🏼‍♀️
szept. 1. 13:51
 37/60 anonim ***** válasza:
52%

Én nyugalmamat ne zavarja semmivel, ennyi🤷🏼‍♀️

Na, ez a hozzáállás, ami miatt...

Miért, te ki vagy ?

szept. 1. 14:23
 38/60 A kérdező kommentje:
Ehhez nem kell “valakinek” lenni, minden átlag polgárt megillet a nyugalom a saját otthonában. Meg a vonaton is, meg mindenhol. Inkább az kinek hiszi magát, aki ezt nem tartja tiszteletben.
szept. 1. 14:28
 39/60 anonim ***** válasza:
71%
Költözz el, szívesen.
szept. 1. 14:33
 40/60 anonim ***** válasza:
54%

"Én nyugalmamat ne zavarja semmivel, ennyi🤷🏼‍♀️"

Szóval ha a te létezésed zavarja az én nyugalmamat akkor halj meg vagy mi? Ne legyél már ennyire rugalmatlan.

szept. 1. 14:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!