Társasházban miért kell hangszeren játszani?
Figyelt kérdés
Mit érez az az ember, aki minden nap legalább 1 órán át kornyikáltatja hamisan a hegedűjét? Nem gondol bele, hogy kvára zavaró? Én is üvöltessem akkor a zenét?aug. 31. 19:40
11/60 anonim válasza:
10-es amúgy nem drága egy kezdő elektromos hegedű, de tény hogy szabadon gyakorolhat bármivel az ember
12/60 anonim válasza:
Lehet, én anno 3x drágábban láttam. De azóta lehet elérhetőbbek.
13/60 anonim válasza:
"társasházban nem kéne hangszeren tanulni, csak fülhallgatóval"
Azt ugye tudod, hogy VAN SOK OLYAN hangszer, amit NEM LEHET fülhallgatóval használni?!?!?
Másrészt mindenki, aki zenél, valamikor tanulta, nem úgy született, hogy már tökéletesen tudja. Ezen kívül jogilag is napi egy óra gyakorlásra mindenkinek joga van.
14/60 anonim válasza:
Nálunk a társasházban az üzenőfalon direkt ki van írva, hogy 8 ig lehet hangszeren játszani...
15/60 anonim válasza:
12: attól is függ hogy mihez hasonlítjuk, egy tömeggyártott gagyibbhoz vagy egy Strasivarihoz :D
16/60 anonim válasza:
Egy olcsó, egyszerű, elérhető áron, nyilván, kezdőnek nem kell más, csak normális legyen. Ez akkor volt max 30 ezer Ft. Az elektromos pedig vagy 100 ezerhez közel vagy felette láttam .
17/60 anonim válasza:
40-50-től már lehet egész jó elektromosokat kapni :D na azzal jó ha rá van kötve erősítőre és hangfalra :D
18/60 anonim válasza:
Este 9-10 között már nem illene zenélnie. Szólj a közös képviselőnek, hogy tegyen ki erről szóló szabályozást a lépcsőházban, vagy legalább valami illemszabályt.
19/60 anonim válasza:
Az ideje tényleg nem jó, azt kéne megbeszélni vele, hogy legalább délután max 4-7 között lenne a legjobb és akkor talán nem zavarna senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!