Társasházban miért kell hangszeren játszani?
Figyelt kérdés
Mit érez az az ember, aki minden nap legalább 1 órán át kornyikáltatja hamisan a hegedűjét? Nem gondol bele, hogy kvára zavaró? Én is üvöltessem akkor a zenét?aug. 31. 19:40
1/60 anonim válasza:
Azt érzi hogy meg akar tanulni, és azt az egy órát ki lehetne bírni. Valószínűleg ha ennyi ideig bömböltetnéd a zenét akkor nem szólna érte.
2/60 A kérdező kommentje:
“Ki lehet bírni” oké költözz ide és hallgasd, aztán mondd ezt :D Nekem eszembe nem jutna ilyennel idegesíteni a szomszédokat. Sokszor este 9-10 között nyomja, mikor már pihennék. Én mindig nagyon ügyelek arra, hogy ne zavarjak senkit, nem is értem ezt.
aug. 31. 19:45
3/60 anonim válasza:
Én alapjáraton elektromos hangszert vennék amit lehet fejhallgatóval használni, de ha ilyen mindenbe is belekötő szomszédom lenne akkor a kedvéért beszereznék egy skót dudát is
4/60 A kérdező kommentje:
Mindenbe belekötő = olyan ember, aki figyelemmel van másokra és elvárná ugyanezt másoktól is? Érdekes én tudok úgy létezni, hogy ne hangoskodjak, ez a nyikorgó hegedű nóta meg felér egy középkori kínzási módszerrel xD
aug. 31. 19:53
5/60 anonim válasza:
Gondolom az eszedbe sem jutott hogy megkérd hogy ne késő este csinálja XD
6/60 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom, pontosan melyik lakásból jön. Nem csak késő este zavaró, hanem mindig, társasházban nem kéne hangszeren tanulni, csak fülhallgatóval. De gyanítom olyan ember, aki úgyis leszarja, ha rászólnak. Biztos tudja magától is, hogy idegesítő, csak nem érdekli :D
aug. 31. 19:56
7/60 anonim válasza:
De jó lehet ilyen Dulifulinak lenni xD Én inkább örülnék, hogy valakinek van valami értelmes hobbija. Te gondolom görgeted a Tiktokot egész nap. Majd megtanul normálisan hegedülni aztán jó lesz hallgatni.
8/60 anonim válasza:
Nem tilos társasházban sem zenélni és gondolom az nem zavar ha a vénasszonyok maxon hallgatják a nóta tv-t
9/60 anonim válasza:
Kérdező, nem kell ennyire visszafognod neked sem magad. Amit a szomszédod csinál teljesen normális, elfogadható viselkedés de ha te ezt nem tudod hova tenni akkor költözz tanyára.
10/60 anonim válasza:
"társasházban nem kéne hangszeren tanulni, csak fülhallgatóval"
Nem mindenki tud olyan drága hangszert venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!