A kérdező szavazást indított:
Fél órán át hangosan trécselő vénasszonyok
Sikoltozva rohangászó kisgyerekek
Fejhangon üvöltő kutya
Idegbeteg trágár sikoltozó nőszemély
Agresszív dörmögő dömötör
Barkácsmester kiszabadul a lépcsőházba
Csörömpölő részeg aki fél percenként mindennek nekimegy
Egyéb, leírom
33 szavazat
3/14 anonim válasza:
Trappolás a lépcsőkön - nem egy olyan szomszédunk van, aki minden lépcsőfokhoz konkrétan úgy vágja oda a lábát. És egyikük ráadásul a legfelső szinten lakik (3. emelet), és mostanában hajnali órákban ér haza.
De az még rosszabb volt, amikor az egyik szomszédnak egy időben az volt a szokása, hogy hajnali 2-3 óráig, több órán keresztül, vihogott, kiabált az idecsődített baráti társaságával a hátsó bejárati ajtóban, vagy az ablakok alatt. Munkanapokon.
4/14 anonim válasza:
Tedd hozzá még az ordibáló, óbégató cibbony szomszédokat, akiktől árad a bűz és szól a mulatóshh'
5/14 anonim válasza:
Mindegyik egyforman rossz, nincs sorrend.
8/14 anonim válasza:
Ebből én kettő is vagyok, a barkácsmester meg a részeg, szóval asszem én vagyok a legrosszabb :-)
9/14 anonim válasza:
Nálunk szerencsére egyik sincs, csak visítva rohangáló kisgyerek, de szerintem az is csak vendégségbe jön néha valakihez, mert talán 1-2 havonta egyszer hallom trappolni kint. De az is bőven elég belőle😃
10/14 anonim válasza:
Nálunk mindegyik van. Én vagyok a barkácsoló pl. A poén hogy mindenki utálja másikat, ami nem értek. Engem a hajnali 4kor bulizós csesztet hogy ne barkácsoljak. De van egy nő akinek 3 éjjel nappal ugató kutyája van, az pedig a gyerekzajos szomszédjaikat jelentette fel, eredmény nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!