Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik a legrosszabb a lépcsőh...

Melyik a legrosszabb a lépcsőházban?

Figyelt kérdés

aug. 24. 15:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ahol korábban laktunk ott nálunk a felső szomszéd rendszeresen kicsapta a folyosóra önsétálni a kutyát, az meg kaparászta az ajtókat és bő egy órát nyüszített, ugatott. Hiába beszélgettünk el a szomszéddal csak kirakta a kutyát, mert hogy nem tud takaritani ha ott van bent (szoba konyháról volt szó)... no comment. Halálra idegesített a covid alatti home office időszakban.
aug. 25. 07:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem eddig ezek idegeltek ki leginkább:

- igénytelen, büdös szomszéd, aki az ajtó kinyitásával "szellőztet" nyáron... hányingerkeltő

- demens szembeszomszéd vénasszony, aki napi 3x csenget át, hogy eltévedt meg nem tudja, kicsoda, micsoda, merre van, hol lakik, hol van a férje (aki 10 éve meghalt)...

A felsoroltakból engem a trágárul visítozó nőszemély zavart leginkább.

aug. 25. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Engem a zenélő cibbony, a kutya ugattató meg a csótány tenyésztő zavar leginkább. Meg van az idősek akiknél éjjel nappal megy a TV max hangerőn mert nem hallja (én igen).

Gyerek nem zavar, nappal rohangál, másnap kora reggel ovi/suli legalább nem hajnalban zajonganak meg én is voltam gyerek.

aug. 28. 17:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Dübörgő, igénytelen cigózene, cigók..( Közben még egy ideig vendégmunkások is laktak mellettünk, azt se tudtuk,hogy léteznek, mert még azok is kultúráltabbak)

Esetleg az egész nap ugató kutya, akit már szimplán csak sajnálok a végére...

aug. 28. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!