Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Videken nem halal unalmas az...

Videken nem halal unalmas az elet?!

Figyelt kérdés

Mi Budapesten elunk de vannak rokonok aki Vac utan laknak egy masik faluban...illetve a faluval szemben a Duna masik oldalan is laknak rokonaink.

Nagyon szeretem oket es most a nyaron ott toltottem csomo hetveget. Az unokatesoimat is birom, viszont ok kicsit mas vilag mint en ... pedig egy koruak vagyunk.

Borzasztoan unalmasnak tünt az elet...igy egy egy hetvegere tok jo lemenni. sütögetni a kertben, Dunara lemenni este... de ez igy pont max egy hetig erdekes.

Amit en lattam hogy este abbol all az elet hogy TV bekapcs, vacsi es TVzes 23.00ig...

unokatesom elmegy szamitogepezni vagy nezi a TV-t.

En ettol tuti depresszios lennek egy honap utan.

Pesten mi eljarunk helyekre...ettermek, kavezok, barok, szorakozohelyek, varosi seta nyaron stb stb...

Minden videki ilyen?

2023. szept. 15. 21:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
95%

A fővárosban lakók nagy részének ugyanaz a programja, mint amit leírtál a vidéki rokonokról. Az éttermekbe, kávezókba, szórakozóhelyekre nagyrészt turisták, fiatalok, meg egyetemisták járnak.

Amúgy nem unalmas vidéken az élet, én egy percet sem unatkozom itt, nagyon szeretek vidéken lakni.

2023. szept. 16. 14:31
 22/27 anonim ***** válasza:
21%
De az.
2023. szept. 20. 03:22
 23/27 anonim ***** válasza:
59%

Más falvakban is ilyen unalmas. Mi külföldön élünk egy nagyvárosban és most látogatóban vagyunk Magyarországon a szülőfalumban. Olyan unalmas hogy gyakorlatilag ha nem lennének itt barátaim, rokonaim akkor nem tudnak mit csinalni. Régen mikor itt laktam akkor hétvégente barátaimmal találkoztam, hétköznapom munkával telt.

A falusi barátaim azt csinálják hogy átmennek egymáshoz hétvégén és iszogatnak, főznek valamit, beszélgetnek. Sokan járnak át nagyobb városokba vásárolni hétvégén.

Kint külföldön elszoktunk menni a plázába kicsit körülnézni de nem feltétlen vásárolunk. Ezen kívül még elszoktunk menni a parkba a gyerekkel.

2023. szept. 24. 09:37
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha vidék alatt kisebb várost értesz, akkor de, az halál unalmas. Sőt a nagyvárosoktól én személy szerint még jobban undorodom. Bármerre megy az ember mindenhol valami körül veszi zsúfoltan.

Én a falut szeretem. Nyugodtabb életmód. Viszont lehet füvet nyirni, ültetgetni, jó időben medencézni. Akármennyi munka is van falun, én előnyben részesítem azt. Sajnos csak 1 évet éltem falun, de életem egyik legszebb éve volt.

A vidéki várost pedig utálom, pedig mondhatni ott nőttem fel sajnos.

2023. okt. 11. 13:10
 25/27 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, én például szerintem Budapesten sem csinálok semmi olyasmit, amit ott ne lehetne.
2023. okt. 11. 13:15
 26/27 anonim ***** válasza:
73%
Annyira nem. Lehet a szabadban lenni, oxigéndús a levegő, ha kertesházad van, kapálhatsz, kiülhetsz a kertbe, vidéken is rengeteg minden izgalmasat tudsz, csak mást mint városban. Konkrétan is megnézheted, vidéken milyen. Az is lehet, hogy vidéken mindenkit ismerni fogsz, közvetlenebbek az emberek. Én is szeretnék vidéken lakni, de egyedül nem jó ötlet. De nagy családosoknak szupi szerintem
2023. nov. 21. 20:02
 27/27 anonim ***** válasza:

De igen, és maximálisan egyetértek veled.

Fősuli alatt Bp-n laktam, az már túl sok volt, aztán visszaköltöztem a pár ezres szülővárosomban.

Hát már meg tudnék őrülni, annyira unom. Pár éven belül lépek is. Ugyan van bicikliút, és elég sokan bicikliznek is, de hétvégén üresek az utcák, normális bolt alig van, neten kell rendelni sportcuccokat pl. A szomszéd városba szoktam átbiciklizni, ugyanis ahol én lakom, még egy olyan tér/hely/vízpart sincs, ahova szívesen leülnék.

Ez a vidéki életmód azoknak való, akik szeretnek reggeltől estig a kertben bohóckodni, unokát/kisgyereket sétáltatni a kertben.

Az is probléma meg túl sok az ismerős és a kotnyeles érdeklődő szomszéd.

Pár napot megint Szegeden voltam, és egészen más hangulat. Rengeteg program, este a nyüzsgés..emberek kint ülnek a szökőkútnál stb.

júl. 29. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!