Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Videken nem halal unalmas az...

Videken nem halal unalmas az elet?!

Figyelt kérdés

Mi Budapesten elunk de vannak rokonok aki Vac utan laknak egy masik faluban...illetve a faluval szemben a Duna masik oldalan is laknak rokonaink.

Nagyon szeretem oket es most a nyaron ott toltottem csomo hetveget. Az unokatesoimat is birom, viszont ok kicsit mas vilag mint en ... pedig egy koruak vagyunk.

Borzasztoan unalmasnak tünt az elet...igy egy egy hetvegere tok jo lemenni. sütögetni a kertben, Dunara lemenni este... de ez igy pont max egy hetig erdekes.

Amit en lattam hogy este abbol all az elet hogy TV bekapcs, vacsi es TVzes 23.00ig...

unokatesom elmegy szamitogepezni vagy nezi a TV-t.

En ettol tuti depresszios lennek egy honap utan.

Pesten mi eljarunk helyekre...ettermek, kavezok, barok, szorakozohelyek, varosi seta nyaron stb stb...

Minden videki ilyen?

2023. szept. 15. 21:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%
A városi lét hányinger , egyik szolgáltatóból a másikba egyik zsúfolt zajos útról a másikba , állandó tömeg zaj mindenhol. Főváros drága szeméttelep . Kimennél zöldet látni friss levegőre oda megy a kisebb tömeg zajongani . Utcákon csövik aljanépek szemét , videki városok ebben tényleg elmaradottak ....
2023. szept. 15. 22:30
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Úgy látom neked is véged lenne, ha a saját gondolataiddal maradnál fél órát. :) Kell az inger, mert amnyira túl vagy stimulálva. Személy szerint vidéki vagyok, és itt nem hagynám egy zajongó koszfészekért, amiben te élsz. Kinek-mi...
2023. szept. 15. 22:45
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
Kinek mi az unalmas. 10 éve lakom Pesten. Az első években megnéztem, amit érdemes, de nem szeretek itt. Már tiniként is herótom volt attól, hogy minden hétvégén nyüzsögni kellett a dizsiben a barátnőkkel, hogy ne skatulyázzanak be besavanyodottnak. Én a másik véglet vagyok, konkrétan fél éve nem hagytam el a kerületet, mert nem volt olyan dolgom, még a külváros is sok nekem, utálom a szmogot a nagy reggeli forgalmat, hogy nehéz parkolni ha a belvárosban lenne dolgom.
2023. szept. 15. 22:56
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
En varosi vagyok, de nem szeretek eljarni szorakozohelyekre, mondjuk beulni valahova vagy setalni az mas. De van olyan videki, falusi ismerosom aki imadja a szorakozohelyeket, nem bir otthon megmaradni. Szerintem ez ember fuggo is
2023. szept. 15. 22:57
 15/27 anonim ***** válasza:
91%

Egyrészt mindenki más életstílusra vágyik. Valaki szeretné a kertjét rendezgetni, játszani a kutyával valaki meg szeretne heti szinten koncertekre járni. Egy faluban is el tudja magát foglalni az ember de egyértelműen az elfoglaltságok mások lesznek.

Másrészt pedig fiatalon ha van pénze, ideje és társasága az embernek akkor nagy eséllyel fog programokra menni, ami csak nagyobb városokban lesz lehetséges. Viszont gyerekkel már megint csak más a szitu mert valszeg amúgy sem lenne időd arra hogy koncertekre járkálj vagy éttermezgess és lehet hogy sokkal jobb választás mondjuk falun élni.

2023. szept. 15. 23:03
 16/27 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, ez amit leírtál nem településfüggő.

Sokan a panelban pontosan ugyanígy élnek Pesten. Megy a TV, kaja, alvás, oszt kész.

Vidékne is lehet aktív társasági életet élni. Oké, nincs annyi vendéglátó egység mint a fővárosban, de azért sok helyen vannak lehetőségek.

A kérdésedben leírttal az a probléma, hogy nem a lehetőségek hiányoznak, hanem az igény.

2023. szept. 16. 00:07
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

Nekem az a furcsa, hogy a kérdésedben pont ugyan azt csinálod a városban, mint vidéken.

Duna parti séta vs városban séta. Sütögetés, ami gyakorlatilag evés + beszélgetés vs ugyan ez, csak egy étteremben.

Akkor legalább olyat mondanál, ami tényleg csak Budapesten van. Pl. a legtöbb nemzetközileg elismert zenész itt koncertezik, mondjuk ennyi miatt még oda is lehet utazni, nem kell ott lakni.

De most meginni valamit tényleg itthon it meg lehet. Nekem az pont nem az a dolog, amihez annyira hely kellene.

2023. szept. 16. 00:10
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, most már érted, hogy a vidékiek is mért járnak el annyit kocsmázni, amikor tehetik.

Vagy akár diszkóba, attól függ, ki mit szeret.

2023. szept. 16. 00:50
 19/27 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem helyfüggő.

Falun is nyitva van a kocsma éjfélig.

Nem mindenki szeret pörögni.

2023. szept. 16. 02:00
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki vagyok én is, és nagyon nem abból áll az élet mint amit te mondasz. Haverokkal lemegyünk a faluba sétálgatni, beülünk a kocsmába vagy a pizzázóba ha úgy van, esetleg felmegyünk a szomszéd városba valami bulihelyre. Vagy éppen házibuli, mondjuk egy sütögetéssel összekötve. Pont ugyan azokat csináljuk mint te pesten, csak kisebb a választék (mondjuk nekem ezzel nincs bajom, mert elég az ami van). Meg ugye kevesebb az ember, mert mégis falu.
2023. szept. 16. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!