Videken miert jarnak az utcan telefonnal zenet hallgatva 100-as hangeron?
mert kell a fogyatékossági támogatás xD
süketek akarnak lenni xD
Nehogy abban a tévképzetben élj kérdező, hogy ez vidéki sajátosság, ill. találmány. Pesten a kisebbségre jellemző magatartás már huzamosabb ideje, hogy birtokba veszik a tömegközlekedési járművet és feltűnési viszketegségükben térzenével, testnevelési bemutatóval, hangos "okoskodással" mulattatják egymást. Betegek, ha azt észlelik, hogy nincsenek középpontban, senki nem figyel rájuk.
A napokban már egy korombeli - és nem a kisebbséghez tartozó - vadember is ott bömböltette a zsebében a "zenét", - amire rajta kívül szerintem az égadta világon senki nem volt kíváncsi.
Az egymást követő három ledolgozott 12 órás műszak után - korán - örültem, hogy le tudtam ülni viszonylag kulturált ülőhelyet találva a buszon, amelyet kénytelen vagyok használni adottságaimból, lehetőségeimből adódóan és beleéltem magam, hogy piheghetek egyet nyugiban.
NEM!
Az ügyeletes hülyének kötelező jelenése van ezekben a helyzetekben (is)!
Kívántam is magamban mindenféle földi jót neki, - teljesen felesleges bármilyen formában is jelezni az ilyeneknek, hogy nem vagy kíváncsi a külön műsorukra, mert lepereg (jobb esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!