Vidéken tényleg nincs internet sok helyen és nem tudják ki az a Travis Scott?
Figyelt kérdés
Vagy egy ez dezinformáció?2023. aug. 13. 17:06
1/27 anonim válasza:
Az első részmondat nem igaz, a második igen. De amúgy nincs összefüggés a kettő között.
2/27 anonim válasza:
Jelentem van internet. De ettől még fogalmam sincs és nem is érdekel, hogy ki az említett személy. Gondolom valami celeb lehet, azokkal meg csak a hülyék foglalkoznak.
4/27 Tekergő68 válasza:
Én sem tudtam ki az, rákerestem, és valami csövesbánat rapper.
5/27 anonim válasza:
Nem értitek, ő ezt képzeli szintnek. Van ilyen! Egyre több.
6/27 anonim válasza:
Van. Én viszont Budapesten se hallottam soha életemben erről a fickóról.
7/27 anonim válasza:
Nálunk nincs internet. Nálunk csak wifi van.
Ja, és igen, fideszes vagyok 🤣
8/27 anonim válasza:
Nálam van internet, és fogalmam sincs, ki az a Travis Scott.
9/27 Dongaben válasza:
:XD
Csak elképzeltem, ahogy a GyK-ra borítékban küldik a választ a szerncsétlen vidékiek. :)
Én egy aránylag kis településen élek, de a teljes területen elérhető a DiGi, TKom, UPS (Vagy Vodafon, ahogy tetszik.), +Valami "Duna.." akármi, ami nem is tudom, miért van.
Ki a tököm az a Travis Scott?
10/27 anonim válasza:
Nem bakker, nincs internet, se áram se kocsik. A sárban fetrengünk és állatokat terelünk. Bárki legyen is ez a Travis Scott letojjuk xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!