Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vidéken tényleg nincs internet...

Vidéken tényleg nincs internet sok helyen és nem tudják ki az a Travis Scott?

Figyelt kérdés
Vagy egy ez dezinformáció?

2023. aug. 13. 17:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
A kettőnek semmi köze egymáshoz!
2023. aug. 13. 17:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Itt, a második legnagyobb magyar városban, Debrecenben, ami ugye vidék egy pestinek, képzeld még gravitáció sincs, persze, hogy nem tudom ki ez az ember...
2023. aug. 13. 19:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ismerni kellene?
2023. aug. 13. 20:42
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
És te tudod, hogy kicsoda 50 cent?
2023. aug. 13. 21:09
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés az olyan hely ahol nincs internet elérési lehetőség. Én pl győri vagyok. Az vidéknek számít? Van internet, nem hallottam még Travis Scottról.
2023. aug. 13. 22:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken nőttem fel, Budapesten élek jelenleg (már tíz éve). Nem tudom, ki Trevis Scott. Majd rákeresek, de így fejből nincs meg, sosem hallottam róla. Szüleim, egyetlen élő nagyszülőm abban a faluban laknak, ahol felnőttem, van náluk internet, szerintem ők se tudják, ki Trevis Scott, de ezzel így fél 12-kor nem zaklatnám őket inkább.
2023. aug. 13. 23:21
 17/27 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk van internet, de pár éve egy újságban olvastam Travis Scottról, interneten nem találkoztam még a nevével.
2023. aug. 14. 09:27
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Különböző magyar városokban éltem eddig (még Budapesten is, ha ez számít), és nem tudom kiről van szó.

Ez nem a "nem nézek tv-t, nem tudom ki az a VV Indián" szintű kamunemtudomozás, hanem tényleg, még csak a nevét sem hallottam soha, pedig szoktam beszélgetni emberekkel.

Egyébként én tudok olyan falvakat ahol vezetékes net nincs, vagy csak 1-2 utcában. Tányerossal vagy mobilnettel nyomulnak. Ne valami borsodi zsákfalut képzelj el hanem menő, jól szituált vidéket. Csak kevesen laknak, ritkábbak a házak a külső, hegyi kis utcákban, nem érte meg eddig senkinek kábelt fektetni.

Tényleg nem értem az összefüggést.

Ja, ma valami tranyó előadót akart rám tukmálni a spotify de szerintem ennek sincs köze a kérdéshez.

2023. aug. 14. 14:39
 19/27 anonim ***** válasza:
Vidéken van internet és nem tudják ki az.
2023. aug. 18. 08:21
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Gigabites telekom öcsém, már évek óta, csak úgy hasítanak a mulatós mixek!

Nem tudom ki aza trevis skott, de biztos valami jöttment.

2023. aug. 18. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!