Vidéken miért van túltengés proli, alkesz emberekből?
A vidék az Szentgotthárdtól Záhonyig terjed és benne van az összes megyeszékhely, egy csomó egyetemi város, üdülőövezetek, gyógyfürdők stb.
Te meg egyetlen kisvárosból általánosítasz "a vidék"-re.
Aztán csodálkozol, hogy a vidékiek utálnak titeket, felfuvalkodott fővárosiakat, akik lenézitek őket.
Vagy eleve egy hergelő troll kérdés volt, hogy jöjjenek a felháborodott válaszok.
Szerintem rosszul közelíted meg a dolgokat.
Előszöris alapbol más szórakozóhelyek vannak BP-en egy turistaövezetben és egy kisvárosban. Egy kisvárosban nincs annyi vendég, ezért nem is csinálnak olyan nívós helyet ahol pl drága a pia (nem mennek be csóró emberek). Hanem mivel kevesebb a vendég valahol lentebb kell adni. Így jelenik meg a mulatós is. Arányában tekinetve több ember is lakik a fővárosban, ezért van több jómódú vagy tanultabb ember. Nem azert mert a vidékiek hülyék.
Másodszor talán az arcod is nagy egy kicsit, ezért elfogult vagy Bp-el kapcsolatban.
Mert Pestre felköltözik egy csomó értelmes vidéki, aki kezdeni is akar magával valamit, tanulni akar (vagy már megtette), jobb munkahelyet akar, vonzza a kulturális élet, stb. Vidéken meg az marad ott, aki beletörődött az életébe, nem aker fejlődni sehova, és marad neki a piálás, a szellemi zéró emberekkel való társalgás (még akkor is, ha ő értelmesebb lenne).
Én is egy vidéki nyomi városból költöztem Pestre már 15 éve, de haza szoktam járni, és abszolút ugyanaz a tapasztalatom, amit a kérdező is leír. Az biztos, hogy vidék meg vidék közt is nagy különbség van, én Borsod megyéről tudok nyilatkozni...
Ez így van, én ma Gyöngyösön voltam, Hatvan mellett élek(sajnos), de már nagyon megcsömörlöttem a sok helybéli gyökértől.
Ennyi agyatlan, bunkó buta embert....szomorú komolyan.
Budapestre nehéz visszajutnom anyagi okok miatt, itt vidéken amennyire tudom, elzárom magam mindenki elől.
30 évig éltem Bp-en, már ott, akkor nagyon idegesítettek az ostoba emberek.
Erre.....elköltözök vidékre.
De te nem vagy proli hogy "prolizol"...
Egyáltalán miért foglalkozol az ilyen emberekkel?
Mindenkit a saját magában is fellelhető tulajdonságok zavarnak.
Népünk társadalma leáldozóban van. Nincs éélet/nem akar senki sem változtatni a drog/alkohol/zsíros kaja összeállításon, így mindenhol megjelennek ezen híres emberek.
Viktorta meg épp, hogy rájuk számít, mint megbízzható szavazókra:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!