Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Videken nem halal unalmas az...

Videken nem halal unalmas az elet?!

Figyelt kérdés

Mi Budapesten elunk de vannak rokonok aki Vac utan laknak egy masik faluban...illetve a faluval szemben a Duna masik oldalan is laknak rokonaink.

Nagyon szeretem oket es most a nyaron ott toltottem csomo hetveget. Az unokatesoimat is birom, viszont ok kicsit mas vilag mint en ... pedig egy koruak vagyunk.

Borzasztoan unalmasnak tünt az elet...igy egy egy hetvegere tok jo lemenni. sütögetni a kertben, Dunara lemenni este... de ez igy pont max egy hetig erdekes.

Amit en lattam hogy este abbol all az elet hogy TV bekapcs, vacsi es TVzes 23.00ig...

unokatesom elmegy szamitogepezni vagy nezi a TV-t.

En ettol tuti depresszios lennek egy honap utan.

Pesten mi eljarunk helyekre...ettermek, kavezok, barok, szorakozohelyek, varosi seta nyaron stb stb...

Minden videki ilyen?

2023. szept. 15. 21:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
23%
De az, undorító. És a tömegközlekedés is szpás egyszerűen minden.
2023. szept. 15. 21:39
 2/27 anonim ***** válasza:
16%
Olyan mintha 1990 lenne tényleg undorító. Alapvető dolgok sincsenek.
2023. szept. 15. 21:41
 3/27 A kérdező kommentje:

kar....meg az a mentalitas hogy megkerdeztem miert nem megyunk el valahova, ülünk be valahova este.

A valasz az volt: minek, van itthon minden...

2023. szept. 15. 21:46
 4/27 kockagolyo válasza:
90%
Nézőpont kérdése. Én pont az ellenkezője vagyok. A városi lét állandó nyüzsgésétől tudnék kiszaladni a hajam alól. És azzal is egyet tudok érteni, hogy ha van itthon valami, akkor minek menjünk máshova ugyanazt csinálni? Legyen az cukrászda, vagy bármilyen vendéglátós hely. Bár alkalmanként a kocsma kivétel lehet. :)
2023. szept. 15. 22:00
 5/27 anonim ***** válasza:
83%

#2 Ez azért erősen függ attól is, hogy melyik az a falu.

Itt van minden "alapvető" dolog, víz, gáz, villany, csatornarendszer, mindenhol van aszfalt, egész rendben a buszközlekedés a főút közelsége miatt, gyors Internet, óvoda, iskola nyolcadikig.

Pedig kevesebb, mint 3000 fős település.

2023. szept. 15. 22:01
 6/27 anonim ***** válasza:
94%
Nem unalmas szerintem.Azért nem mondom hogy mennyi lehetőség van mert nem.Én a legközelebbi városba szoktam járni szórakozni meg stb
2023. szept. 15. 22:09
 7/27 anonim ***** válasza:
75%
#2 Milyen alap dolog hiányzik? Mitől tűnik 1990-nek egy átlag falu?
2023. szept. 15. 22:14
 8/27 anonim ***** válasza:
97%
nem mindenki olyan turbóextrovertált mint te hogy ha 5 percig egyedül van már felvágja az ereit
2023. szept. 15. 22:21
 9/27 anonim ***** válasza:
2%
Vác után egy kis faluban? Hát igen, üdv onnan. Mondhatni a kés túloldalán, ami maga a pokol és az unalom.
2023. szept. 15. 22:22
 10/27 anonim ***** válasza:
93%
Én vidéki vagyok, vidéken nőttem fel aki nem élte meg a pesti életet meg sosem lakott ott az nem tudja hogy ott milyen az élet.Én elvoltam falun tiniként a kisdiszkóba meg a pizzázóba.28 vagyok mostmár egyáltalán nem érdekel még ez sem.Örülök ha hazaérek és leülhetek a tv elé.
2023. szept. 15. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!