Hogy rázzam le a közvetlen szomszédomat?
Adott 1 olyan helyzet, hogy közelemben lakik egy 12 éves kislány, akit a nagyszülei nevelnek, és minden nap átjön reggel órák hosszára a kislányomhoz játszani, majd délutáni alvás után, van, hogy azt sem várja meg hogy felkeljen a kicsi (18 hónapos), de közben arra is rájöttem, hogy nem a kicsihez jön ő játszani, hanem velem barátnősködni, csakhogy annyira idegesítő szegénykém hogy a környéken (kis falu) senki ki nem állhatja. Eleinte hetente 2-3 alkalommal átjött, az még belefért de mára már, ha hallom hogy nyílik az ajtó rosszul vagyok. Minden nap velunk reggelizik, delutan velünk uzsonnazik, ha nem kinálom kajával akkor szétnéz a konyhán és jelzi hogy enne, bárhová megyek a lakásba a hátam mögött áll, pl ha fogat mosok ott áll és néz a fürdőben, és bárhová megyek ott ál, kavarom a rántást áll mellettem a konyhába, terítem a ruhát ott áll, és 1000x elmondtam mar h menjenek jatszanak a gyerekszobaban, egy perc mulva mar jönnek ki hogy a gyerek nem akar...
Nem éheznek, apuka-anyuka kuldi a pénzt, egyszerűen ilyen idegesítő
Nem akarok a nagyszüleivel haragot de mar nem bírom tovabb, bárki vendégem van rögtön ott terem.
De azért annyit még úgy utoljára, hogy úgy jön ide, hogy úgy véljük, önellentmondásba keveredtél: online tanítás van, de semmilyen gyermekvédelmi stb. szolgáltatás nincs.
Vannak figyelemhiányos, troll kérdezők, akik kitalálnak mindenfélét, mert unatkoznak, stb. és ezt a gyanúnkat szerettük volna eloszlatni, ill. hátha az ország ismeretével valami spéci segítséget tudnánk adni.
De valahogy tényleg sántít az egész. Nem baj, majd holnap jön egy új kérdés.
Nem vagyok bolond, aki naponta ide firkál kb 10 éve regisztráltam, max 6-7 kérdést tehettem fel ezidő alatt, utolsót kb 1 éve első gyerekes anyukaként volt sokminden amit nem értettem, és most ezt. Csak jó tanácsokra voltam kiváncsi ebben az új helyzetemben, mert mar azon godolkodom hogy világgá megyek, semmi kitaláció nem volt benne. U.I.: gyámügy biztos van csakhogy itt kisfalunk(nagyon elmaradott) mindenki a maga dolgával foglalkozik, összejárunk kv-zni, nem jelentgetjük egymast, még olyanokat se jelent fel senki akik tényleg brutális körülmények közt élnek, mert itt nincs ilyen, és irtam hogy a nagyszüleivel nincsenek bajok, csak egyszerűen idősek, más világban nőttek fel mint mi, ezeket hiába is irnám sose értené senki aki nincs itt. Ezért a legfontosabbakat szedtem össze.
De az biztos, hogy mindenből tanul az ember valamit... még azokból is amit utoljára irogattak, mihelyt kiirtam, hogy külföldi, tudtam hogy rosszindulatú kommenteket kapok, és bejött.
Utolsó sorokban pedig koszi mindenkinek aki tényleg a kérdésemre próbát segítséget nyújtani, nem azert jött hogy kötekedjen.
Semmi nem történne, ha leírnád, hogy pl. Ausztria.
Nagyon elmaradott kisfalu külföldön?
Innét mindenki menekül a nyugati kánaánba.
Állítólag.
A francba, elfelejtettem leállítani a követést a megválaszolt kérdések listában. Na majd most. Ti is tegyétek, ha nem hiszitek, hogy igaz, ill. szerintetek sem oké, hogy annyival nem képes viszonozni a tanácsunkat, időnket, stb. hogy megírja az ország nevét.
Sziasztok!
Kattanj már le az országról, nem köteles elárulni és a kérdés lényegén semmit sem változtat. Ő él ott, ő tudja, hogy miféle gyámügy/akármi van ott.
Szerintem ez egy igaz történet, de ha nem az lenne, akkor is valós szituáció.
Ukrajna, hogy mindenki nyugodtan aludhasson 🙂
Sokszor bántottak-lenéztek már származásom miatt és csak ezért nem szerettem volna írni, hogy ugyanolyan eséllyel tehessek ki egy kérdést, mint mások. Már a külfödizésnél mindenki elkezdett kombinálni.
Én vallásos vagyok(próbálkozok) nekem csak emberek vannak. Az eredeti kérdésemhez egyáltalán nem szükségeltetett a származásom.
Egy nő feltett 1 kérdést, hogyan rázzon le valakit tapintatosan?
Hátáron túl vagy, nem külföldön!
Sajnos a lenézésben igazad van. Az emberek döntő többsége románnak, szlováknak, ukránnak hívja a határon túliakat.
Száz szónak is egy a vége, beszélj a szüleivel!
Embereld meg magad, mert a gyereked is a fejedre fog nőni!
Mondjuk be sem engedném.
Te felnőtt vagy, vagy egy tehetetlen kis pincsi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!