Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A közvetlen szomszédom fekete...

A közvetlen szomszédom fekete filccel lehúzta a nevemet a lakók listájáról. Mit képzel?

Figyelt kérdés

Ugyanaz a vezetéknevünk, erről nem tehetünk. Nekem ki volt írva a vezeték és a keresztnevem is. De a vezetéknevemet lehúzta. Pont tegnap utaztam el, telefonon hívott a párom, hogy mi történt. Ti hogy reagálnátok?

Az lett volna a fair, hogy ha már én kiírtam a teljes nevem, akkor írja ki ő is úgy, nem?

Mi az intelligens megoldás az ilyenre? Én vérig vagyok sértve!

2014. jún. 29. 22:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Én hamarabb költöztem oda. Soha nem ártottam neki. Egyszer láttam csak. Köszöntem neki és kész.
2014. jún. 29. 22:16
 2/7 acelsziv ***** válasza:
77%
rajzolj a neve mellé egy fekete keresztet, mintha már halott lenne. Talán megérti.
2014. jún. 29. 22:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem rossz ötlet... de egyenes ember vagyok, valahogy csak megkéne beszélni...
2014. jún. 29. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nem értem a problémát
2014. jún. 29. 23:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy ő volt, amikor nem is voltál otthon?
2014. jún. 30. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Töröld le a filcet a nevedről és írd át a nevét pl szarrágóra :D
2014. jún. 30. 12:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Nyilvánvalóan ő volt, ha ugyanazzal a fekete filccel van kihúzva az ő neve, mint amilyennel le van húzva az enyém.

Nem érted a problémát... neked hogy esne?

2014. jún. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!