Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kedves panelben lakók! A...

Kedves panelben lakók! A közvetlen, alsó szomszédotoktól mennyire hallatszanak át a zajok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt ugrálásra, vagy zenére, tv-re, beszélgetésre, csörömpölésre.

Mik a tapasztalatok? Csak az alsóbb szomszédoktól érkező zaj érdekel.

2016. máj. 19. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Alsó szomszédtól semmi. A felsőtől szoktam.

De beszélgetést még soha nem hallottam sehonnan.

2016. máj. 19. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Alsótól semmi. Felső szomszéd nincs.

Alsó szomszédhoz az ugrálás, rohangálás szokott áthallatszani.

2016. máj. 19. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Felső szomszéd. Síri csendben amúgy olyasmi, ha valamit csinálnak a padlón, vagy beszélgetnek. Nyitott ablaknál telefoncsörgés.
2016. máj. 19. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Volt hogy délelőttös műszakba azért nem aludtam el, mert az exférj berúgta az ajtót a felsőszomszédnál és a sikításra meg a kiabálásra ébredtem.

Amúgy néha zene/fúrás/üvöltözés áthallatszik.

2016. máj. 19. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Én sajnos hallom az alsó szomszédot is. Egy idős nő lakik alattunk az unokájával, és ha úgy gondolja, akkor akár este 10-11-kor, vagy hajnal 4-kor is elkezd húst klopfolni, a kedves unokája, meg jó hangosan zenét hallgatni. Gondolkozom is rajta ilyenkor, hogy ha én hallom, aki a fenti szomszédja vagyok, akkor milyen lehet annak aki a közvetlen falszomszédja. Ezen kívül valami megmagyarázhatatlan ajtónyitási kényszerben is szenved a néni, mert az erkély ajtót (ami borzasztó hangosan nyikorog, de nem csinálnak vele semmit, hogy megszűnjön) kb. 10 !!!! percenként nyitja-zárja. Úgy, hogy én jól kifogtam az alattam lakót :(
2016. máj. 20. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor ilyeneket olvasok, örülök a szomszédaimnak. Olyan, mintha körülöttünk senki nem lakna. Csend, nyugalom van. Pedig 38 lakás van a lépcsőházban.Az alsó szomszédot akkor hallom, ha találkozunk a liftnél és köszönünk.
2016. máj. 20. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Alsó szomszédtól csak azt hallottam ha gyerkőc kiabál, nem volt kellemes minden reggel erre ébredni. Megoldottuk, füldugóval alszunk :)
2016. jún. 29. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
4 emeletes legfelső emeletén lakom. Alsótól semmit se hallok. Mellettem lakó mamitól annál inkább :D
2016. júl. 1. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!