Ti kaptatok már olyan ételt, süteményt a szomszédotoktól, ami nem sikerült valami jól? Mi volt az?
Egyszer egy emberi fogyasztásra teljesen alkalmatlan, elképzelhetetlenül túlcukrozott gyümölcsös sütit kaptam, amit a szomszédasszony szétosztott a szomszédok közt, mint utólag kiderült. Nem értem, miért nem dobja ki a kaját valaki, ha ennyire elrontja, és nem bírja megenni. Nem szép dolog ételt kidobni, na de néha muszáj. Azóta nem is nagyon eszek meg ilyen ajándék dolgokat, az a süti kísért. Életemben nem ettem semmit, ami annyira édes lett volna, iszonyú volt.
Más ételt nem fogadok el, mert nem tudom, a belem kibírja-e. Süti adok-kapok alkalomadtán van, de az se jön be mindig. Pl sokszor kapok vaníliás cuccokat, amitől hányok, utálom a vaníliát.
"-Szia. anyád főzött ma?
- Igen.
- Rendben, akkor hozok valamit enni."
ezt minden nap megcsinálta a nő, amíg itt lakott, de még ha főzni is tudott volna:( a legrosszabb valami tészta volt, ami zöld volt. És nem ételszínezőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!