Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha kapsz valakitől süteményt,...

Ha kapsz valakitől süteményt, akkor is megkóstolod, ha nem kívánod?

Figyelt kérdés
Tegyük fel jönnek vendégségbe és hoznak süteményt, de te abszolút nem kívánod. Azért illemből megkóstolod vagy dicséred, akkor is ha nem ízlik?
2013. dec. 28. 09:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem kóstolom meg, ha nem kívánom. Ilyesmit szoktam mondani miután megköszönték, hogy majd vacsora után eszem belőle, vagy "jaj de szeretem, de most olyan jól laktam".
2013. dec. 28. 09:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Én azt, hogy egy süteményt ne kívánjak, még a feltételezés szintjén se tudom elképzelni :D

Megkóstolom és megdicsérem.

2013. dec. 28. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Most mit kell ezt túlbonyolítani? Nem kell, nem kérem kössz, oszt ennyi...
2013. dec. 28. 12:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Oké, de utána itt hagyják én meg dobjam a kukába? Történetesen most egy tortát.
2013. dec. 28. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Vidd ki egy papír tálcán vagy fóliában és tedd a kuka mellé. Hidd el valakinek nagy boldogságot okozol. Fél órán belül el fogják vinni.
2013. dec. 28. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Kutyának, macskának, szomszéd kutyának, szomszéd macskának odaadod, felajánlod a legközelebbi hajléktalannak, szegénynek vagy kuka, az is jó, de akkor már inkább add oda valakinek
2013. dec. 28. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
De figyu, most nem kívánod, vagy egyáltalán utálod az édességet mert lehet, hogy holnap kívánni fogsz egy szeletet
2013. dec. 28. 13:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Erre még hajléktalanok és kóbor kutyák sincsenek. :(

És kíváncsi voltam, más hogy oldja meg, mert ez nekem óriási dilemma. Valahogy az az érzésem, hogy illemből magamba kéne erőltetnem, de mégsem tartom azt sem normálisnak, hogy azért egyek folyton, mert adják. És hiába mondom nekik, hogy ne hozzanak és hogy milyen egészségtelen ez a sok sütemény. Párom azt mondja, ha legközelebb hoznak, a szemük láttára dobjam a kukába, akkor máskor nem hoznak majd. De akkor meg milyen sértődés lenne belőle!

2013. dec. 28. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:

nehogy már illemből magadba erőltesd!

Hol laktok, hogy se kuka se hajléktalan a környéken?

Nálunk köröznek a kukák körül...

2013. dec. 28. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!