Milyen okai lehetnek annak, hogy valakitől mindenki elfordul, senki nem beszélget vele szívesen?
Rólam van szó, én próbálok rendes lenni az emberekkel, ahogy csak tudok, de élőben, és interneten is csak elfordul tőlem mindenki. (jelenleg kb. 2-3 ember van csak, aki talán szívesen beszélget velem, távolabbi, internetes haverok)
Annyira látszik az embereken, ha odamegyek hozzájuk, hogy beszélgetni velem aztán nem akarnak, hogy az már bántó. Nem vagyok túl határozott, talpraesett, és társaságban feszült vagyok inkább, lehet csak emiatt ez, hogy mindenki elfordul tőlem, akivel megpróbálok beszélgetni?
*Annyira látszik az embereken, hogy odamegyek hozzájuk és egyáltalán nem akarnak velem beszélgetni, hogy az már bántó.
Ezt a mondatot inkább átfogalmaztam, nem találtam túl helyesnek, ahogy a kérdésben írtam.
Szia! :)
Elég sok, de ezt is ember válogatja. Pár a sok közül : hogy nem vagány az illető, hogy nincsen nagy kapcsolatrendszere, hogy nem vagyonos, hogy nem tehetős, hogy nem beképzelt, hogy nem hangos ember, hogy negatív stb.
De az ilyenek álatlában túl elvárós embrek, hagyd őket, nem kell másoknak megfelelni mert az nem jó ! Nem te kell másnak megfelelj hanem el kell fogajdnak. Öntelt bunkóknak a barátságára semmi szükség :( és ezt te is be fogod látni. Ők csak hátbaszúrnak, átvernek és aztán otthagynak.
Amúgy a YouTube-on nézz meg egy pár Müller Péter videót, hidd el hatással lesz rád. Olvass önismereti könyveket, hátha bejön :)
Én is ilyen vagyok, próbálok beszélgetni az emberekkel, de szinte látom rajtuk, hogy nem kíváncsiak rám, válaszolnak, de annyi.
Én is csak interneten keresztül tudok pár emberrel beszélni, de ritkán sajnos.
Lehet a való életben taszítom az embereket, hiába próbálok normálisan kinézni, rendben vagyok, nem piszkos cuccokban járok, nem vagyok koszos, büdös, mégsem vagyok szimpatikus.
Ráadásul most kerültem fel a fővárosba, szóval kell majd egy kis idő mire megszokom a folyamatos magányt.
Érzik a feszültséget rajtad,meg lehet,hogy éppen elég problémájuk van nekik is.Nálunk most egy csaj úgy ráerőszakolja magát mindenkire,hogy az elviselhetetlen.Én meg egy legjobb barátnőt tartok,meg eggyel vagyok beszélőviszonyba(barátság volt),és ez pont így elég is..Bár neten van egy lány,akivel sokat beszélgetek már 2 éve,csak néha agybajt kap ő is(ahogy én is),és akkor aztán senkivel sem beszél..de igaza van.
Szóval minden embernek ezer meg annyi problémája van,próbálj egy kicsit te is előretörni.
Én például kedvességbe váltottam,azzal néhány embert megmosolyogtattam reggelente a buszokon,meg a portásokat,meg néhány tanáromat,meg az utcán szomorúan áldogáló emberkéket..de többre nem mentem vele.Így az idegenek fele mostmár megmaradt a mosolygós énem,de sok ismerős fele inkább nem figyelek annyira,mert tudom milyen negatív,kétszínű emberek vannak,és ők nem értenek meg bennünket(téged,meg az énfajtámat),hogy miért akarunk közvetlenek lenni..
17/L
Helo!
Hát ez jó téma!
Valaki esetleg erről beszélgetne?
Írj rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!