Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lehet az, hogy senki...

Miért lehet az, hogy senki nem beszélget szívesen velem?

Figyelt kérdés

Legtöbben nem is hajlandóak, de aki mégis, az is csak eltűr és maximum sajnálatból beszélget velem.

Sok közös témám nincs az emberekkel, de mások közös téma nélkül is el tudnak beszélgetni. Velem senki nem hajlandó, ha valakihez odamegyek beszélgetni én kérdezgetek ő meg válaszol, ami nem beszélgetés (ha meg megjegyzem neki, hogy miért nem beszélget velem normálisan, még neki áll feljebb).

Mit kéne tenni, hogy szívesen beszéljenek velem? 16/F

2013. márc. 1. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ezt ennyiből necces lesz megmondani.
2013. márc. 1. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Melyek azok a témák, amelyek érdekelnek és tudsz róluk beszélni?
2013. márc. 1. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Hétköznapi dolgokról meg időjárás
2013. márc. 1. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ez nem túl konkrét, kifejtenéd egy kicsit a "hétköznapi dolgokat"? Esetleg tájékozódj a felkapott dolgokról amikről mindenki hallott,olvass hírportálokat, mit tudom én. Aztán kiderülhet ha van közös érdeklődési körötök.

És ne nyomulj túlságosan, ne beszélj túl sokat, figyelj arra amit a másik mond és többet hallgass. Mindig kérdezz bele. Remélem segítettem.

2013. márc. 1. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Eléggé magamra ismertem a kérdésben. :D

Én arra jutottam, hogy azért mert más vagyok mint a nagy átlag (ezzel nem azt mondom, hogy jobb is) és az az igazság, hogy ez másoknak hamarabb feltűnik mint önmagadnak. Nekem pl. nagy hibám, hogy túlzottan érzelemmentesen viszonyulok a dolgokhoz, pontosabban nem mutatom ki vagy épp az ellenkezője, hogy eröltetettnek tűnök stb.

2013. márc. 1. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!