A gondom, hogy másnál nem tudok vizelni, ez lehet iskola, rokon, ismerős. Természetesen otthon tudok, de csak akkor, ha a WC előtt nem járkál-beszélget senki. Nem vagyok feszült, mégis mitől lehet?
Helo!
Hát jót szakadtam a válaszokon.
Biztos van mindegyikben igazság főleg az össze-vissza hugyozásos...😄😄😄
Na de! Nekem is volt ilyen problémám ugyhogy nem csak mosolyogni tudok hanem komolyan át tudom érezni.
Volt h percekig nem ment. S nekem is ha hallhatta valaki vagy vki közelben volt.
De ugye mire is való többek között a pisilés. Helymegjelölés, határjelölés. Ha tetszik, ha nem ez az egyik biológiai értelme. Pont ezért mehet máshol nehezen, mert az nem az én helyem, nem tartozom esetleg testileg lelkileg oda, vagy egyszerűen nem érzem még, hogy oda is tartozhatom. Nekem volt egy fordulat az életemben, az egész személyiségem nagyban változott, mikor merészebb lettem. Azóta ez a probléma is ritkán fordul elő. Ha vkiről azt gondolom h magasabb rendű nálam, akkor azon a helyen előfordul. De nem olyan mértékben már. Egyszerűen megengedem magamnak hogy "hugyozgassak".
Elvégre ez a Föld az otthonom. Bárhol megtehetem.
Kicsit korábbi a kérdés, de hátha hasznos valakinek, és köszi az elgondolkodtatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!