Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szoktál meztelenül zuhanyozni...

Szoktál meztelenül zuhanyozni más emberek előtt (iskola, uszoda, konditerem, munkahely)?

Figyelt kérdés

Ismerősök, barátok vagy idegenek előtt rosszabb levetkőzni?

Amerikában kötelező volt sokáig a tesióra után zuhanyozni, így az osztálytársak látták egymást meztelenül, amitől nem lettek melegek és a szégyenérzet is elmúlt. Ezért is szokatlan nekünk, amikor az amcsi filmekben állandóan pucéran mászkálnak egymás előtt az öltözőszekrények között.

2010. márc. 9. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/195 anonim ***** válasza:
62%

nem zuhanyoznék más előtt meztelenül,amikor uszodában voltam,akkor is zuhanyzásnál volt egy függöny és azt elhúzhattuk,nem nézegettek így amíg mostam magam.

Nem hagynám,hogy nézegessenek,hamar rendezném az ilyet egy pár szép szó kíséretében..én sem sasolok másokat amíg mosakszanak.

2010. márc. 9. 11:21
 2/195 anonim ***** válasza:
91%
az uszodában kénytelen vagyok (de max. két szembenálló lát). viszont van, aki bámul (pl. gyerekek felnőtteket), na azt nagyon utálom. de sokkla jobban utálom, ha a kicsik visítanak, és visszaveri a fal a hangot. majd beszakad a dobhártáym. ráadásul a komjádiban, ahovár járok, olyan azuhany, hogy csak pár másodpercig jön a viíz, mindig meg kell nyomni a redvás gombot. na, ez a ciki, nem a zuhany.
2010. márc. 9. 11:29
 3/195 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar, ha az uszodában, öltözőben meztelenül látnak. Pedig már nem vagyok fiatal, és ráadásul kövér is vagyok. Mégsem érzem, hogy takargatni kéne magam, mert abban a közegben nekem ez így természetes.
2010. márc. 9. 11:31
 4/195 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem gusztustalan ha kis gyerekkel uszodába megyek és a gyerek pucér felnötteket lát.Sajnos nincs mindenhol függöny.
2010. márc. 9. 11:31
 5/195 anonim ***** válasza:
100%
??? akkor miért viszed oda őket???
2010. márc. 9. 11:33
 6/195 anonim ***** válasza:
81%
nem nagyon értem a kérdést... az a probléma, hogy az ember meztelenül fürdik? miért, hogy lehet még máshogy?!
2010. márc. 9. 11:35
 7/195 anonim ***** válasza:
100%
Hát nyilván kondizás után lezuhanyzok mert izzadtan nem fogom felvenni az utcai ruhámat,és a strandon vagy uszodában is ugyanez a helyzet!Mindenki szinte ezt csinálja engem se zavar max. ha bámulnának,de hál isten ilyen még nem volt!
2010. márc. 9. 11:39
 8/195 anonim ***** válasza:
91%

Harmadik vagyok.

Miért lenne gusztustalan, ha egy gyerek meztelen felnőttet lát? Az emberi test természetes látvány, gyereknek, felnőttnek egyaránt. A gyerek előtt (és felnőtt előtt is) az emberi test kizárólag bizonyos helyzetekben lehet gusztustalan, ilyen lehet pl. a szexuális aktus.

2010. márc. 9. 11:43
 9/195 anonim ***** válasza:
100%

én szoktam uszodában simán. nwemtudom és nemis értem mit kell ennyit szégyenlősködni. ők is nők én is az vagyok, tök ugyanúgy nézünk ki, semmi szégyelni valónk nincsen.

idegen férfiak előtt viszont már nem meztelenkednék.

2010. márc. 9. 12:21
 10/195 anonim ***** válasza:
100%

Én középiskolában mindig lezuhanyoztam tesióra után. Nem volt ott sem függöny, de engem nem zavart, sem az, hogy zuhanyozás közben látnak mások, sem az, hogy utána az öltözőben meztelenül mászkálok a többiek között. Ma sem zavar, utazás, kirándulás alkalmával mindig előfordul, hogy zuhany előtt és után meztelenül megyek végig a szobán mások előtt. Nem tudom miért, én nem vagyok szégyenlős, engem ez nem zavar. Ismerősök és idegenek előtt, egyre megy.

25/F

2010. márc. 9. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!