Szoktál meztelenül zuhanyozni más emberek előtt (iskola, uszoda, konditerem, munkahely)?
Ismerősök, barátok vagy idegenek előtt rosszabb levetkőzni?
Amerikában kötelező volt sokáig a tesióra után zuhanyozni, így az osztálytársak látták egymást meztelenül, amitől nem lettek melegek és a szégyenérzet is elmúlt. Ezért is szokatlan nekünk, amikor az amcsi filmekben állandóan pucéran mászkálnak egymás előtt az öltözőszekrények között.
Olyan nyitott zuhanyzót is használtam már, ahol nincs is se válaszfal, se függöny és még a cuccot se lehet bevinni, csak letenni valahová, hogy ne ázzon el. S mivel csak rajtam volt fürdőruha, így pironkodva levettem inkább, de aztán senki nem foglalkozott velem, ahogy a fal felé fordultam.
Az már annál inkább zavart látványilag, amikor a zuhanyzóból pár szétgyúrt tenyénszbika úgy mentek át az öltözőbe, hogy be se csavarták magukat semmibe, a holott kisfiúk is voltak ott. Oké, hogy ez az élet része, hogy látniuk kell felnőtteket is, de nem tartottam helyénvalónak az adott esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!